Komentara: 4
Pregleda: 2226
Foto

Košarka: Milisavljević i Bojić pojačali Spartak, u nedelju protiv Slobode iz Užica

10.12.2022. u 16:49h
Izvor: Subotica.com
Sa novim pojačanjima, uz dobro pripremljenu strategiju, Spartak će se nedelju od 17 časova suprotstaviti Slobodi iz Užica. Iz Kluba pozivaju publiku da popuni tribine i da da vetar u leđa srčanim "golubovima" u ovom meču, tako i daju doprinos klupskom cilju za ovu sezonu koji je i ove godine visok.
Košarka: Milisavljević i Bojić pojačali Spartak, u nedelju protiv Slobode iz Užica

U najavi meča 12. kola KLS u kojem Spartak u nedelju od 17 časova dočekuje Slobodu iz Užica govorio je šef struke plavo-belih Oliver Kostić.

- Iza nas je poraz koji nam nije lako pao, ali izvukli smo pouke, analizirali igru, spremamo se i želimo da izbegnemo dalje greške koje smo ispoljavali u tom meču. Pridružila su nam se dva iskusna igrača, a sporazumno smo se rastali sa centrom Opokuom iz SAD - rekao je Kostić. - U nedelju nam dolazi vrlo talentovana ekipa, sastavljena od dosta mladih i talentovanih igrača, tim koji ima ozbiljan potencijal, ali shodno svojim godinama i rezultati im osciliraju, igraju promenjivo. Pristupamo im sa maksimalnim uvažavanjem, spremamo se da damo svoj maksimum i nadam se uz ozbiljno popunjene tribine Hale sportova zabeležimo rezultat koji očekujemo a to je svakako pobeda.

Košarka: Milisavljević i Bojić pojačali Spartak, u nedelju protiv Slobode iz UžicaNa ovom meču debitovaće dva vrlo iskusna a opet relativno mlada igrača - Andrija Bojić (krilni centar, 1993, 206cm) i Miloš Milisavljević (plej, bek šuter, 1993, 193cm).

Milisavljević će ponovo zaigrati na parketu sa svojim generacijskim saborcima Prljom i Sokolovićem, to će svakako biti pozitivna okolnost, ali Miloš je uveren da će se brzo uklopiti u tim, da će postati deo radnog sistema i ravnopravno se boriti za minute.

- Spartak je moja kuća, ovaj grad, ovi ljudi, to je sve meni jako drago i poznato. Imao sam lep period igranja košarke od nekih 5 sezona. Organizacija u klubu je danas značajno jača i to je jedna od razloga zašto sam ja danas ovde. Pukušaću da doprinesem klupskim ciljevima, koji su do nedavno bili povratak u Prvu ligu, a danas su to ABA-2 regionalno takmičenje i Kup Radivoja Koraća - rekao je Milisavljević. - Imamo dobar tim, vodi ga kvalitetan stručni štab, ako budemo radili maksimalno mislim da ćemo i ostvariti taj cilj. Neke momke poznajem od ranije, potrebno nam je da se uigramo i da realizujemo zamisli struke koje postave pred nas.

Košarka: Milisavljević i Bojić pojačali Spartak, u nedelju protiv Slobode iz UžicaAndrija od 2010. godine igra KLS, u internacionalnoj karijeri je promenio dosta klubova, u Spartak dolazi iz Mladosti iz Zemuna, a nekoliko sezona pre igrao je u MZT-u u Makedoniji.

- Za ovih nekoliko treninga koliko sam u Spartaku uvideo sam da je atmosfera u klubu divna, lepo se radi, uslovi su odlični, momci su super, skoro sve ih znam od ranije, sa Milošem sam i generacija pa naše poznanstvo seže i unazad deceniju - predstavio se kratko Bojić i složio se sa saigračem Milosavljevićem da su ambicije kluba realne i da postoji potencijal koji može to da sprovede u delo.

Izvor: Subotica.com
Predstavljanje novih igrača i najava prvenstvene utakmice MKK "Spartak" Predstavljanje novih igrača i najava prvenstvene utakmice MKK "Spartak" Predstavljanje novih igrača i najava prvenstvene utakmice MKK "Spartak" Predstavljanje novih igrača i najava prvenstvene utakmice MKK "Spartak" Predstavljanje novih igrača i najava prvenstvene utakmice MKK "Spartak" Predstavljanje novih igrača i najava prvenstvene utakmice MKK "Spartak" Predstavljanje novih igrača i najava prvenstvene utakmice MKK "Spartak" Predstavljanje novih igrača i najava prvenstvene utakmice MKK "Spartak"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 1 godinu i 5 meseci
Komentara: 4
Pregleda: 2226
Povezane teme

košarkaški klub spartak

košarkaški klub spartak office shoes

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.