Komentara: 2
Pregleda: 1574
Foto

Košarka: Izuzetno raspoloženi Spartak sa 49 poena razlike savladao Beovuk

18.10.2021. u 22:35h
Izvor: Subotica.com
Košarkaši Spartaka nanizali su treću pobedu, zaposeli prvu poziciju i kako stoje stvari boravak na tronu im izuzetno prija i ne planiraju da ga prepuste. U 3. kolu Druge lige "golubovi" su pred svojom publikom savladali Beovuk rezultatom 112:63.
Košarka: Izuzetno raspoloženi Spartak sa 49 poena razlike savladao Beovuk

Treće kolo i prva "stotka" za Spartak. Kao što je trener "golubova" Filip Socek istakao u najavi ovog susreta, da će ova ekipa rasti iz meča u meč, i da imaju izražen ofanzivni potencijal, već protiv Beovuka brojni gledaoci u Hali sportova to su mogli i da posmatraju na delu. Spartak je odigrao izuzetno ofanzivno, uspeo da u većoj meri zatvori goste u skakačkom segmentu, a uz dobru ofanzivnu igru u polju i raspoložene strelce došao do ubedljivog trijumfa, uz solidno zatvaranje svog koša.

Domaći tim je dominirao u sve četiri deonice, u svim statističkim elementima, ponajviše u skoku (čak 20 više od gostiju), zatim kroz aistencije (29/9), ali i u mnogo boljim procentima šuteva sa svih pozicija. Bila je to partija koja je zadovoljila ukuse većine simpatizera koji su svojim još brojnijim prisustvom poručili da imaju još veće poverenje u ekipu i njihov plan da se već ove sezone vrate među prvoligaše, pa onda...

Košarka: Izuzetno raspoloženi Spartak sa 49 poena razlike savladao Beovuk

Košarka: Izuzetno raspoloženi Spartak sa 49 poena razlike savladao Beovuk

U ekipi Spartaka najkorisniji je bio Barna (26p, 7sk, 5as - index 43), slede Stojanović sa 20 poena, Simjanovski i Danilović  su dodali po trinaest, Dodić 10... Gosti su imali tek jednog dvocifrenog (Obradinović, 13p).

Spartak – Beovuk 112:63 (27:13, 38:20, 22:17, 25:13)

Subotica, Hala sportova, gledalaca: oko 400. Sudije: M. Uskoković, M. Kostić, M. Petrović

Spartak: A. Stojanović 20, S. Gazibegović 4, Dodić 10, Prlja 7, Sokolović 6, Bijelić, Dmitrović 3, Mirčić 2, Simjanovski 13, V. Gazibegović 8, Danilović 13, Barna 26.

Košarka: Izuzetno raspoloženi Spartak sa 49 poena razlike savladao Beovuk

Beovuk 72: Popić 9, Obradinović 13, Drljan 3, Ivković, Milošević 5, Pejović 5, Kovačević 3, El Hariri 6, Popović 5, Jovanović 6, Trifković 5, Žakula 3

Prvotimac Dušan Simanovski nakon susreta istakao je da je ekipa odigrala na nivou koji se očekuje, da su ispoštovani dogovori iz pripreme meča. Na to se nadovezao trener Filip Socek koji je još jednom podvukao da je dug put do konačnog cilja (Prva liga), ali da je taj cilj jasan, da Spartak iz kola u kolo mora da raste i da timski bude uvek na najvišem nivou. 

Priliku da nastave niz košarkaši Spartaka imaće u subotu od 17 časova protiv Proletera iz Zenjenina, kako se sada čini kandidata za donji deo tabele.

Izvor: Subotica.com
Košarka: Spartak - Beovuk 72 Košarka: Spartak - Beovuk 72 Košarka: Spartak - Beovuk 72 Košarka: Spartak - Beovuk 72 Košarka: Spartak - Beovuk 72 Košarka: Spartak - Beovuk 72 Košarka: Spartak - Beovuk 72 Košarka: Spartak - Beovuk 72
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 2 godine i 6 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 1574
Povezane teme

košarkaški klub spartak

košarkaški klub spartak office shoes

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.