Komentara: 0
Pregleda: 2996

Kornelije Kovač - "Jedno veče sa Vama" povodom 50 godina rada

10.10.2012. u 12:07h
Izvor: SuMedija
Sinoć je u prepunoj Velikoj većnici Gradske kuće, pravim muzičkim spektaklom obeleženo pedeset godina rada čuvenog subotičkog kompozitora i muzičara, Kornelija Kovača.
Kornelije Kovač - "Jedno veče sa Vama" povodom 50 godina rada

Promocija i koncert pod nazivom "Jedno veče sa Vama", okupili su oko stvaralaštva Kornelija Kovača zavidan broj subotičkih muzičara. 

Njegove nezaboravne hitove sa albuma ljubavnih balada "Ti si mi u krvi", pevali su Mirna Radulović, Dušan Svilar, Igor Terzija, Gordana Vidaković i Tibor Cindrić.

U posebnom delu programa pod nazivom “Supersonična komunikacija” nastupili su i Miroslav Jovančić, Goran Evetović i Gabor Bunford, a odlomke iz knjiga Kornelija Kovača, "Fusnota" i "Falko i duge priče", čitali su učenici Gimnazije “Svetozar Marković”.

Izvor: SuMedija
Kornelije Kovač: "Jedno veče sa Vama" - koncert i promocija knjige Kornelije Kovač: "Jedno veče sa Vama" - koncert i promocija knjige Kornelije Kovač: "Jedno veče sa Vama" - koncert i promocija knjige Kornelije Kovač: "Jedno veče sa Vama" - koncert i promocija knjige Kornelije Kovač: "Jedno veče sa Vama" - koncert i promocija knjige Kornelije Kovač: "Jedno veče sa Vama" - koncert i promocija knjige Kornelije Kovač: "Jedno veče sa Vama" - koncert i promocija knjige Kornelije Kovač: "Jedno veče sa Vama" - koncert i promocija knjige
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 11 godina i 6 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2996
Povezane teme

kornelije kovač

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.