Komentara: 1
Pregleda: 2047

Korisnici Gerontološkog kluba "Kertvaroš" uređivali okolinu

26.06.2013. u 18:24h
Izvor: Gerontološki centar Subotica
Gerontološki klub „Kertvaroš“ organizovao je radnu akciju za svoje članove, kojoj se pridružio i Centar za socijalni rad.
Korisnici Gerontološkog kluba "Kertvaroš" uređivali okolinu

Tom prilikom članovi Kluba su doneli svoje alate i oruđe za rad, kosilice, metle i druge potrebne predmete, kako bi uredili ovo veliko zajedničko dvorište. Ranijih dana radnici Centra za socijalni rad su pokosili travu i na taj način doprineli akciji.

Vršilac dužnosti direktora Centra za socijalni rad, Dijana Prćić, rekla je da je to prva zajednička akcija ove dve institucije, ali sigurno ne i poslednja. „Već u naredne tri nedelje, pokrenuće se akcija krečenja kompletne fasade koja je trenutno prekrivena grafitima. Budući da su obe naše institucije iz iste branše, prirodno je da sarađujemo“.

Direktor Gerontološkog centra Subotica, dr Nenad Ivanišević zadovoljan je da se akciji pridružio Centar za socijalni rad. „ Ova akcija dokaz je da možemo da sarađujemo, ne samo u stručnim poslovima nego i uređenju naše okoline“.

Izvor: Gerontološki centar Subotica
Korisnici Gerontološkog kluba "Kertvaroš" uređivali okolinu Korisnici Gerontološkog kluba "Kertvaroš" uređivali okolinu Korisnici Gerontološkog kluba "Kertvaroš" uređivali okolinu Korisnici Gerontološkog kluba "Kertvaroš" uređivali okolinu Korisnici Gerontološkog kluba "Kertvaroš" uređivali okolinu Korisnici Gerontološkog kluba "Kertvaroš" uređivali okolinu Korisnici Gerontološkog kluba "Kertvaroš" uređivali okolinu Korisnici Gerontološkog kluba "Kertvaroš" uređivali okolinu
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 godina i 9 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 2047
Povezane teme

gerontološki centar subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.