Komentara: 8
Pregleda: 2992

Konvencija URS-a

26.04.2012. u 21:03h
Izvor: RTV Yueco
Sinoć je u atrijumu Hotela Galerija održana konvencija Ujedinjenih regiona Srbije, na kojoj je predstavljen ceo tim kandidata za odbornike skupštine grada, ispred ove stranke, kandidat za gradonačelnika, kao i kandidati za pokrajinske poslanike. Konvenciji je prisustvovala i koordinatorka za poljoprivredu u URS-u Ivana Dulić Marković, kao i predsednik URS-a Mlađan Dinkić, koji je još jednom ponovio da je decentralizacija jedno od najvažnijih ciljeva, za koji će se oni zalagati da ostvare.
Konvencija URS-a

Nakon što su predstavljeni kandidati za odbornike skupštine grada, Subotičanima se obratio kandidat za gradonačelnika ispred URS-a Dragan Rokvić. On je istakao da Subotica već dugo vremena čeka autonomiju i decentralizaciju, i da je došlo vreme da se to i ostvari. Oni žele da kreiraju zavičajnu politiku, a ne da nam o budućnosti industrijske revitalizacije pričaju oni koji su do njene devastacije doveli.

Koordinatorka URS-a za poljoprivredu Ivana Dulić Marković govorila je o revitalizaciji privrede, ali se osvrnula i na proteste poljoprivrednika koji su ovih dana blokirali većinu puteva u Vojvodini.

Predsednik URS-a Mlađan Dinkić istakao je oni žele da Subotica bude jaka, da mladi ljudi ostaju u gradu kada završe školu, da ne razmišljaju da napuste roditelje jer ovde ne mogu da nađu posao, nego da porodicu stvaraju u svom gradu i da budu zadovoljni životom u svom gradu.

Na kraju konvencije, Dinkić je istakao da je jedan od najvećih problema u Srbiji korupcija. Jedan od primera koji je naveo Dinkić jesu duplo veće fakture u građevini, nego što su realni iznosi projekata. Stajanjem na put takvom načinu korupcije, obezbedilo bi se više para koje bi mogle biti prebačene u budžet za poljoprivredu.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 11 meseci
Komentara: 8
Pregleda: 2992
Povezane teme

Ujedinjeni regioni Srbije

Mlađan Dinkić

urs

izbori subotica 2012

izbori 2012

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.