Komentara: 0
Pregleda: 2409

Konvencija koalicije Sve zajedno

03.05.2012. u 17:09h
Izvor: RTV Yueco
Demokratska zajednica Hrvata, nosilac liste u Subotici sinoć su održali svoju završnu konvenciju sa sloganom Sve Zajedno: DZH, DZVM, BDZ, GSM, Slovačka stranka – Đordje Čović.
Konvencija koalicije Sve zajedno

U svečanoj atmosferi i prepunoj dvorani nakon intoniranja himni Republike Srbije i Hrvatske, predstavljeni su kandidati za zastupnike u srpski parlament, pokrajinsku skupštinu i gradski parlament.

Centralni događaj bio je govor i obraćanje predsednika Demokratske zajednice Hrvata Đorđa Čovića prisutnima na skupu, kada je predstavljen Program koalicije za izbore 2012. godine u Vojvodini i Srbiji. Poruka zajedništva predstavlja dugo očekivano osveženje na političkoj sceni Vojvodine i Srbije. Naše zajedništvo siguran je put za Hrvate i sve ostale nacionalne partije u delotvornom radu u interesu celokupne zajednice, društva i države, istakli su predstavnci koalicije Sve zajedno.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 11 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2409
Povezane teme

izbori subotica 2012

izbori 2012

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.