Komentara: 0
Pregleda: 2133

Konvencija koalicije "Preokret"

30.04.2012. u 17:07h
Izvor: RTV Yueco
Koalicija “Preokret” juče je održala konvenciju gde je velikom broju građana predstavljen njihov program, kao i kandidati za gradske i pokrajinske odbornike. Glavne teme konvencije bile su istina i preokret u političkom životu Subotice i moderan koncept upravljanja gradom uz pomoć novih političkih snaga.
Konvencija koalicije "Preokret"

Subotičani su odmah na početku konvencije imali prilike da se upoznaju sa kandidatima za gradske i pokrajinske odbornike iz koalicije Preokret. Predsednik GrO LDP-a Robert Šebek istakao je da ova koalicija mora da bude stožer i kreator političkog života u Subotici, da se konačno uvedu političke reforme, ali i medijska istina. Prisutnima su se obratili i kandidati za pokrajinske poslanike ispred koalicije “Preokret”

U “Preokretu” ističu da je bilo dosta rušenja objekata, nezavršenih građevina, kao i neostvarenih obećanja. Dosta je započetih projekta, za koje niko ne preuzima odgovornost i iz tog razloga došlo je vreme za preokret.

Kandidat za odbornika u skupštini grada i predsednik GrO SPO-a Stevica Drčić poručio je svim Subotičanima da dobro razmisle koga će zaokružiti 6. maja i da isto to poruče svojim prijateljima i rođacima. Da dobro razmisle da li im je potreban preokret i da li žele istinu.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 11 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2133
Povezane teme

izbori subotica 2012

izbori 2012

preokret

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.