Komentara: 9
Pregleda: 3905

Konvencija "Izbor za bolji život - Boris Tadić" u Tavankutu

25.04.2012. u 23:49h
Izvor: RTV Yueco
Nećemo dozvoliti da Medoprodukt propadne i pomoći ćemo voćarima da saniraju štetu nastalu prošlonedeljnim mrazem, poručili su građanima Tavankuta predstavnici koalicije “Izbor za bolji život – Boris Tadić”. Jedno od konkretnih rešenja koje je predočeno jeste prolongiranje obaveza po pitanju kredita kod poslovnih banaka i Fondova za razvoj.
Konvencija "Izbor za bolji život - Boris Tadić" u Tavankutu

Koalicija “Izbor za bolji život – Boris Tadić” nastavila je predstavljanje programa “Subotica gradi budućnost” za period od 2012. do 2016. godine. Tako su sinoć predstavnici ove koalicije program predstavili građanima Tavankuta.

Kandidat za pokrajinskog poslanika po većinskom izbornom sistemu Daniel Kovačić u svom obraćanju nije se toliko bavio političkim pitanjima, koliko se osvrnuo na vremenske nepogode koje su pogodile ovaj voćarski kraj. Naime, pre nedelju dana dugotrajni mraz je ostavio velike posledice po voće u ovom kraju, kakve ne pamte ni stariji sugrađani. Kovačić je predstavio konkretnu pomoć.

Zamenik predsednika Gradskog odbora Demokratske stranke Saša Vučinić najavio da će i lokalna samouprava izvršiti pritisak na banke, preko pokrajine i republike, kako bi i one prolongirale naplatu rata za kredite koje su uzeli voćari. Pored toga, jedna od tema sinoćnjeg skupa bila je i sudbina Medoprodukta.

U svom obraćanju, predsednik Gradskog odbora Socijaldemokratske partije Srbije rekao je građanima Tavankuta da se ne osvrću na prazne priče o bolnim tačkama – negativnim posledicama loših privatizacija. Antić smatra da otvaranje tih pitanja sada predstavlja prikupljanje jeftinih političkih poena, te da se lider njegove stranke rasim Ljajić tim problemima bavio četiri godine kao ministar rad i socijalna pitanja.

Koaliciju “Izbor za bolji život – Boris Tadić” u Subotici sačinjavaju Demokratska stranka, Demokratski savez Hrvata u Vojvodini i Socijaldemokratska partija Srbije. Na glasačkim listićima za lokalne izbore 06. maja nalaziće se pod rednim brojem jedan.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 1 dan
Komentara: 9
Pregleda: 3905
Povezane teme

DS Subotica

izbori subotica 2012

Demokratska stranka

medoprodukt

izbori 2012

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.