Komentara: 3
Pregleda: 2994

Konvencija DSS: Za revitalizaciju i spas sela

20.04.2012. u 17:16h
Izvor: RTV Yueco
Jedno od osnovnih programskih načela Demokratske stranke Srbije za severnu pokrajinu jeste revitalizacija i spas sela, istaknuto je na sinoćnoj konvenciji ove stranke u Subotici. Pored toga, DSS planira dalji razvoj Vojvodine na osnovu obimne studije ekonomskog razvoja koju je izradio ekonomski tim ove stranke. U prepunom amfiteatru Otvorenog univerziteta predstavljeni su i kandidati ove stranke na predstojećim izborima.
Konvencija DSS: Za revitalizaciju i spas sela

Prvi na listi DSS za pokrajinske izbore u Vojvodini Siniša Kovačević izjavio je sinoć da je jedno od osnovnih programskih načela te stranke za severnu pokrajinu "revitalizacija i spas sela". Kovačević je rekao da je ta stranka za revitalizaciju i spas sela ne samo radi proizvodnje hrane, nego i kao čuvara identiteta, kako srpskog, tako i mađarskog, slovačkog, rumunskog, rusinskog... On je dodao da vojvođansko selo nestaje, starački dotrajava, da se urušavaju i kuće i ljudi.

Lider pokrajinskog odbora DSS-a Branislav Ristivojević naglasio je da izborna kampanja ove stranke kruna četvorogodišnjeg rada, te da se oni Vojvodinom ne bave samo pred izbore. On je predstavio planove DSS-a vezane za Vojvodinu, ukoliko dobiju poverenje građana.

Demokratska stranka Srbije u Subotici nastupa u koaliciji “Lista za Srbiju”, zajedno sa Srpskom radikalnom strankom, Srpskom demokratskom strankom i uz podršku pokreta “Dveri”. Slogan liste je “Čist izbor”, a njen nosilac Bogdan Laban očekuje dobre rezultate na đurđevdanskim izborima.

Na konvenciji su predstavljeni i kandidati ove koalicije na predstojećim izborima, a pre toga su funkcioneri DSS obišli Bajmok.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 11 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 2994
Povezane teme

DSS Subotica

izbori subotica 2012

Demokratska stranka Srbije

bogdan laban

izbori 2012

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.