• Pregleda: 1546

Kontejneri za kabasti otpad u Želježničkom naselju, Makovoj sedmici i Bajnatu

Tradicionalna akcija prolećnog održavanja gradskih i prigradskih mesnih zajednica nastavlja se naredne sedmice, kada će kontejneri za sakupljanje kabastog otpada biti postavljeni u Želježničkom naselju, Makovoj sedmici i Bajnatu.
Kontejneri za kabasti otpad u Želježničkom naselju, Makovoj sedmici i Bajnatu

U okviru prolećne akcije čišćenja i uređenja grada, kontejneri za sakupljanje kabastog otpada će u ponedeljak i utorak biti postavljeni u Mesnoj zajednici Želježničko naselje, kod Libolegele (M. Uskokovića), na uglu Jovana Mikića i Čordaškog puta, Hrastove i Jovana Mikića, i na uglu Kopaoničke i Bajmočke ulice.

Akcija se nastavlja u sredu i četvrtak u Mesnoj zajedini Makova sedmica, gde će kontejneri biti postavljeni kod Doma mesne zajednice, na početku ulice Isidore Sekulić i na kraju Celjske ulice.

Poslednjeg radnog dana u nedelji, u petak, kontejneri za sakupljanje kabastog otpada biće postavljeni u Mesnoj zajednici Bajnat, u ulici Ljube Nenadovića, na uglu ulica Braće Radić i D. Mišovića, Šolohove (Čapajeve) i Kumičićeve, Dalmatinske i I. Ivanića, i na uglu Senćanskog puta i Učke ulice.

Prolećna akcija čišćenja Javnog komunalnog preduzeća "Čistoća i zelenilo", počela je 25. marta, a trajaće do 20. juna.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

1
anonym Odgovori
molimo kontenere na kelebiji na putu gde se ide prema majdana! vratite ih nazad !!!!!!!!!!!!!!!!!
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.