Komentara: 0
Pregleda: 1787

Kontejneri za kabasti otpad u Peščari i Aleksandrovu

24.05.2020. u 18:15h
Izvor: Subotica.com
Tradicionalna akcija prolećnog održavanja gradskih i prigradskih mesnih zajednica nastavlja se naredne sedmice, kada će kontejneri za sakupljanje kabastog otpada biti postavljeni u Peščari i Aleksandrovu.
Kontejneri za kabasti otpad u Peščari i Aleksandrovu

U okviru prolećne akcije čišćenja i uređenja grada, kontejneri za sakupljanje kabastog otpada će u ponedeljak i utorak biti postavljeni u Mesnoj zajednici Peščara, na uglu ulica Rolana Romena i Jabuke (kraj asfalta), na uglu J. Kolumba i Skadarlijske, Uskočke i Koparske ulice, Edvina Zdovca i Uskočke (dva kontejnera), Kajsija i Lepe ulice, i u J. Kolumba kod stare pruge.

Akcija se nastavlja u sredu i četvrtak u Mesnoj zajednici Aleksandrovo, gde će kontejneri biti postavljeni kod okretišta autobusa u ulici S. Novaka (dva kontejnera), u ulici Jelene Čović, na zaobilaznom putu u krivini posle Bunarića, u ulici Aksentija Marodića kod škole i kod kafane "Bačvanka" (dva kontejnera).

Prolećna akcija čišćenja JKP "Čistoća i zelenilo" počela je 16. marta, a trajaće do 11. juna.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 10 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1787
Povezane teme

akcija čišćenja subotice

jkp čistoća i zelenilo

kontejneri

prolećno čišćenje

akcija prolećnog čišćenja

čišćenje naselja

sakupljanje kabastog otpada

kabasti otpad

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.