• Pregleda: 1375

Kontejneri za kabasti otpad u Novom gradu, Ketvarošu i Željezničkom naselju

Tradicionalna akcija jesenjeg održavanja gradskih i prigradskih mesnih zajednica nastavlja se naredne sedmice, kada će kontejneri za kabasti otpad biti postavljeni u Novom gradu, Ketvarošu i Željezničkom naselju.
Kontejneri za kabasti otpad u Novom gradu, Ketvarošu i Željezničkom naselju

U okviru jesenje akcije čišćenja i uređenja grada, kontejneri za sakupljanje kabastog otpada će u ponedeljak biti postavljeni u Mesnoj zajednici Novi grad, u ulici Prvog ustanka kod prodavnice, kod Osnovne škole „10. oktobar“, na uglu ulica Bolmanske i Rade Končara, u Lošinjskoj ulici kod fabrike „Budućnost“ i na uglu ulice Boze Šarčevića i Segedinskog puta.

Akcija se nastavlja u utorak u Mesnoj zajednici Ketvaroš, gde će kontejneri biti postavljeni kod obdaništa „Šumice“, na uglu ulica Tesline i Heroja Pinkija, iza samoposluge u ulici Josipa Kraša i na uglu ulica Boška Buhe i Save Kovačevića.

U sredu, kontejneri će biti postavljeni u Mesnoj zajednici Željezničko naselje, na uglu ulica Jovana Mikića i Čordaškog puta, Hrastove i Jovana Mikića, Kopaoničke i Bajmočke i kod Libolegele (M. Uskokovića). 

Jesenja akcija čišćenja Javnog komunalnog preduzeća "Čistoća i zelenilo", počela je 24. septembra, a trajaće do 20. novembra.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

1
Anonymous Odgovori
Cistoca! Vratite kontenjere nazad na kelebiji kod MAJDANA
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.