• Pregleda: 745

Kontejneri za kabasti otpad u Malom Bajmoku i na Zorci

Tradicionalna akcija jesenjeg održavanja gradskih i prigradskih mesnih zajednica završava se naredne sedmice, kada će kontejneri za kabasti otpad biti postavljeni u Malom Bajmoku i na Zorci.
Kontejneri za kabasti otpad u Malom Bajmoku i na Zorci

U okviru jesenje akcije čišćenja i uređenja grada, kontejneri za sakupljanje kabastog otpada će u ponedeljak biti postavljeni u Mesnoj zajednici Mali Bajmok, na uglu ulica Sivačkog puta i B. Milašina, Ivana Sarića i Durmitorske, A. Franciškovića i Batinske, Baranjske i Fočanske, Somborskog puta i Batinske ulice i na uglu Tavankutskog i Somborskog puta.

Akcija se završava u utorak u Mesnoj zajedini Zorka, gde će kontejneri biti postavljeni na uglu ulica Zorkine i Erdutske, Batajničke i Balzakove ulice, P. P. Age i A. Kokića, Proleterskih brigada i Somborske, Proleterskih brigada i Zorkine i na uglu Proleterskih brigada i F. Bodrogvarija.

Jesenja akcija čišćenja Javnog komunalnog preduzeća "Čistoća i zelenilo" počela je 24. septembra, a završava se 20. novembra.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

3
Martina Odgovori
Mogli bi postaviti jedan kontejner i u kelebijsku sumu...
Marko Odgovori
Na kraju proleterskih brigada početak šume izgleda kao deponija, apelujem na nadležne da se postavi kontejner na tom mestu i ovom prilikom se dobrovoljno javljam da sam ako je potrebno, isti taj i napunim sa svim tim otpadom. Neće mi biti teško da odvojim celu subotu, svoj slobodan dan, da učinim ovu oazu, ovaj zaštićeni predeo sa kojim se toliko ponosimo, a tako malo vodimo računa o njemu, učinim opet mestom prirode, bez traga čoveka.
Svoje lične podatke ću dostaviti administratorima sajta ako zatraže i ako se jave neke od nadležnih službi da mi jave kada mogu očekivati to da uradim..
Ponavljam, samo mi donestie kontejner na ćošak šume, i odnesite ga uveče.
Nisam političar da tražim da me slikate pa vodite na ručak, samo želim da šetam kroz prirodu onakvom kakva treba da bude, a ne deponijom gde joj mesto nije.
Anonym Odgovori
Cistoca-postavite jedan kontenjer u kelebijskom sumi!!!!!!!!!!!
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.