Komentara: 3
Pregleda: 1002

Kontejneri za kabasti otpad u Malom Bajmoku i na Zorci

18.11.2018. u 14:00h
Izvor: Subotica.com
Tradicionalna akcija jesenjeg održavanja gradskih i prigradskih mesnih zajednica završava se naredne sedmice, kada će kontejneri za kabasti otpad biti postavljeni u Malom Bajmoku i na Zorci.
Kontejneri za kabasti otpad u Malom Bajmoku i na Zorci

U okviru jesenje akcije čišćenja i uređenja grada, kontejneri za sakupljanje kabastog otpada će u ponedeljak biti postavljeni u Mesnoj zajednici Mali Bajmok, na uglu ulica Sivačkog puta i B. Milašina, Ivana Sarića i Durmitorske, A. Franciškovića i Batinske, Baranjske i Fočanske, Somborskog puta i Batinske ulice i na uglu Tavankutskog i Somborskog puta.

Akcija se završava u utorak u Mesnoj zajedini Zorka, gde će kontejneri biti postavljeni na uglu ulica Zorkine i Erdutske, Batajničke i Balzakove ulice, P. P. Age i A. Kokića, Proleterskih brigada i Somborske, Proleterskih brigada i Zorkine i na uglu Proleterskih brigada i F. Bodrogvarija.

Jesenja akcija čišćenja Javnog komunalnog preduzeća "Čistoća i zelenilo" počela je 24. septembra, a završava se 20. novembra.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 4 meseca
Komentara: 3
Pregleda: 1002
Povezane teme

akcija čišćenja subotice

jkp čistoća i zelenilo

kontejneri

čišćenje naselja

jesenje čišćenje

sakupljanje kabastog otpada

kabasti otpad

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.