• Pregleda: 2573

Kontejneri za kabasti otpad u četiri mesne zajednice

Tradicionalna akcija jesenjeg održavanja gradskih i prigradskih mesnih zajednica nastavlja se naredne sedmice, kada će kontejneri za kabasti otpad biti postavljeni u Maloj Bosni, Bikovu, Donjem i Gornjem Tavankutu.
Kontejneri za kabasti otpad u četiri mesne zajednice

U okviru jesenje akcije čišćenja i uređenja grada, kontejneri za sakupljanje kabastog otpada biće postavljeni sutra u Mesnoj zajednici Mala Bosna, kod prodavnice (Subotička 12), u Subotičkoj ulici kod broja 65, kod stadiona, preko puta hangara, u ulici Vladimira Nazora (sredina), kod Kucura centra i Kaponje (otkupna stanica).

Akcija se nastavlja u utorak i sredu u Mesnoj zajedini Bikovo, gde će kontejneri biti postavljeni na uglu ulica Đure Đakovića i Dalmatinske, Bratstva i jedinstva i Ljubljanske, Đure Đakovića i Kosmajske, kod crkve, Gabrić na uglu ulica 10. i 11. Nove, u Lamić kraju i Kongo naselju.

Poslednja dva radna rada u nedelji, četvrtak i petak, kontejneri za kabasti otpad biće postavljeni u Donjem Tavankutu, kod spomenika, ambulante i u ulici Ivana Sarića (Dikanovac), kao i u Gornjem Tavankutu, u Zmaj Jovinoj ulici kod zgrada, kod zadružnog doma i prodavnice "Trgopromet".

Jesenja akcija čišćenja Javnog komunalnog preduzeća "Čistoća i zelenilo", počela je 24. septembra, a trajaće do 20. novembra ove godine.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

0

Ova vest još uvek nije komentarisana.