• Pregleda: 1688

Kontejneri za kabasti otpad u četiri mesne zajednice

Akcija jesenjeg održavanja gradskih i prigradskih mesnih zajednica nastavlja se naredne sedmice, kada će kontejneri za kabasti otpad biti postavljeni u Novom Žedniku, Ljutovu, Mišićevu i na Kelebiji.
Kontejneri za kabasti otpad u četiri mesne zajednice

U okviru jesenje akcije čišćenja i uređenja grada, kontejneri za sakupljanje kabastog otpada će sutra i u utorak biti postavljeni u Mesnoj zajednici Novi Žednik, na uglu ulica Filipa Kljajića i Matka Vukovića, Filipa Kljajića i Radoja Vujoševića, Bose Milićević i Vojvođanske ulice, Ilije Lubarde i Nikole Tesle, na početku ulice Antala Kiša i na kraju Bačvanske ulice (livada).

Akcija se nastavlja u sredu i četvrtak u Mesnoj zajedini Kelebija, gde će kontejneri biti postavljeni na uglu ulica Kiš Ferenca i Glavnog puta, Livadske ulice i Glavnog puta, u dvorištu Doma mesne zajednice i u ulici Veljka Vlahovića (kod škole).

Kontejneri će u petak biti postavljeni u Mesnoj zajednici Ljutovo, kod odbojkaškog igrališta, kod autobuskog stajališta (na izlazu), kod autobuske stanice na Ljutovačkom putu i Peščarine (kod stare pekare).

Istog dana, kontejneri za kabasti otpad postaviće se i u Mesnoj zajednici Mišićevo, na sredini Sarajevske ulice, na sredini Karlovačke ulice i kod Doma mesne zajednice.

Jesenja akcija čišćenja Javnog komunalnog preduzeća "Čistoća i zelenilo", započela je 18. septembra, a trajaće do 9. novembra ove godine.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

0

Ova vest još uvek nije komentarisana.