Komentara: 0
Pregleda: 1170

Kontejneri za kabasti otpad sledeće nedelje u Novom Žedniku, Bajmoku i Ljutovu

07.04.2024. u 15:45h
Izvor: Subotica.com
Tradicionalna prolećna akcija odvoženja čvrstog i kabastog otpada iz domaćinstava nastavlja se naredne nedelje kada će kontejneri biti postavljeni u naseljima Novi Žednik, Bajmok i Ljutovo.
Kontejneri za kabasti otpad sledeće nedelje u Novom Žedniku, Bajmoku i Ljutovu

U ponedeljak i utorak priliku da se reše kabastog otpada imaće stanovnici Novog Žednika, a kontejneri će biti raspoređeni na uglu Filipa Kljuajića i Matka Vukovića, na uglu Ilije Lubarde i Save Kovačevića, na početku Antala Kiša, u Radoja Vujoševića, na uglu Ilije Lubarde i Nikole Tesle, kao i na livadi na kraju Bačvanske ulice.

Akcija se nastavlja u sredu i četvrtak kada će kontejneri biti u Bajmoku i to kod doma na Rati, u Ulici kralja Tomislava kod prodavnice "Dom". Samo u sredu kontejneri će biti na Kosovskom trgu, na parkingu kod prodavnice"Sakal" na ulazu u Bajmok i u Stanišićkoj ulici kod mlina. Samo u četvrtak će kontejneri biti postavljeni kod Poleta, na uglu Pačirskog puta i Doža Đerđa, kao i na raskrsnici pre pijace.

U petak će kontejneri za kabasti otpad biti postavljeni u Ljutovu kod odbojkaškog igrališta, kod voćnjaka posle ćuprije (ispod topola), kao i u Maloj Baji kod autobuske stanice na Bikovačkom putu.

Raspored sa preciznim lokacijama i datumima održavanja akcije možete pogledati ovde.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 nedelje i 1 dan
Komentara: 0
Pregleda: 1170
Povezane teme

akcija čišćenja subotice

jkp čistoća i zelenilo

sakupljanje kabastog otpada

kabasti otpad

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.