Komentara: 0
Pregleda: 889

Kontejneri za kabasti otpad sledeće nedelje u Bačkom Dušanovu, Višnjevcu, Đurđinu i Starom Žedniku

26.03.2023. u 18:45h
Izvor: Subotica.com
Tradicionalna prolećna akcija odvoženja čvrstog i kabastog otpada iz domaćinstava nastavlja se naredne nedelje kada će kontejneri biti postavljeni u mesnim zajednicama Bačko Dušanovo, Višnjevac, Đurđin i Stari Žednik.
Kontejneri za kabasti otpad sledeće nedelje u Bačkom Dušanovu, Višnjevcu, Đurđinu i Starom Žedniku

Kontejneri za kabasti otpad u ponedeljak će biti postavljeni u Bačkom Dušanovu, odnosno na uglu Petra Drapšina i Svetozara Markovića, na uglu 2. nove i Ive Lole Ribara i na uglu Partizanske. Istog dana kabasti otpad moći će da odlože i stanovnici Višnjevca i to na uglu Zmaj Jovine i Marije Bursać, na uglu Marka Oreškovića i Ilije Lubarde, na uglu Ilije Lubarde i Labusove, kao i na uglu Stevana Banjanina i Školske.

Akcija se nastavlja u utorak i sredu kada će kontejneri za kabasti otpad biti postavljeni u Đurđinu, na uglu Vladimira Nazora i Borisa Kidriča, na uglu Bose Milićevića i Borisa Kidriča i na uglu Maršala Tita i Vojvođanske.

U četvrtak i petak kontejneri će biti u Starom Žedniku, odnosno na uglu Beogradskog puta i Rade Končara, na uglu Beogradskog puta i Zmaj Jovine, na uglu Čantavirskog puta i Zmaj Jovine, na uglu Vladimira Nazora i Ivana Milutinovića i na uglu Vladimira Nazora i Vase Pelagića.

Raspored sa preciznim lokacijama i datumima održavanja akcije možete pogledati ovde.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 4 nedelje
Komentara: 0
Pregleda: 889
Povezane teme

jkp čistoća i zelenilo

sakupljanje kabastog otpada

kabasti otpad

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.