• Pregleda: 1584

Kontejneri za kabasti otpad naredne sedmice u MZ Prozivka, Peščara, Aleksandrovo i Bajnat

Akcija jesenjeg održavanja gradskih i prigradskih mesnih zajednica nastavlja se naredne sedmice, kada će kontejneri za kabasti otpad biti postavljeni na Prozivci, Peščari, Aleksandrovu i Bajnatu.
Kontejneri za kabasti otpad naredne sedmice u MZ Prozivka, Peščara, Aleksandrovo i Bajnat

U okviru jesenje akcije čišćenja i uređenja grada, kontejneri za sakupljanje kabastog otpada će sutra biti postavljeni u Mesnoj zajednici Peščara, na uglu ulica Rolana Romena i Jabuke (kraj asfalta), J. Kolumba i Skadarlijske, Uskočke i Koparske ulice, Edvina Zdovca i Uskočke i na uglu ulica Kajsija i Lepe.

Istog dana, kontejneri će biti postavljeni u Mesnoj zajedini Prozivka, na uglu ulica Nade Dimić i Jo Lajoša, u ulici Lovre Bračuljevića i na kraju ulice Blaška Rajića.

Akcija se nastavlja u utorak u Mesnoj zajedini Aleksandrovo, kada će kontejneri biti postavljeni kod okretišta autobusa u ulici S. Novaka, u ulici Jelene Čović, na zaobilaznom putu u krivini posle Bunarića, u ulici Aksentija Marodića, kod škole i kod kafane "Bačvanka". 

Zbog predstojećih verskih praznika, napraviće se pauza u sredu i četvrtak, te će se akcija nastaviti u petak u Mesnoj zajednici Bajnat, kada će kontejneri za kabasti otpad biti postavljeni na uglu ulica Braće Radić i D. Mišovića, Šolohove (Čapajeve) i Kumičićeve, Dalmatinske i I. Ivanića, na uglu Senćanskog puta i Učke ulice i u ulici Ljube Nenadovića. 

Jesenja akcija čišćenja Javnog komunalnog preduzeća "Čistoća i zelenilo", započela je 18. septembra, a završiće se naredne nedelje, odnosno 9. novembra.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

3
Cicvu Derpe Odgovori
Taman sve politicare da pobacamo!
ANT Odgovori
Jedini problem sa ovom što kratko traje i redak slučaj.
ČISTOĆA JE POLA ZDRAVLJA Odgovori
Koliko brinemo o sredini u kojoj živimo, snimak u podrumu zgrade preko puta "Zvezde", u tzv, Tokiju, rečitiji je od bilo kakvih reči. Zasada se svi prave (pravimo) Englezi". Možda do prve zaraze uzrokovane upravo takvim stavom?
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.