• Pregleda: 1134

Kontejneri za kabasti otpad na Šupljaku, Hajdukovu i Bačkim Vinogradima

Tradicionalna akcija jesenjeg održavanja gradskih i prigradskih mesnih zajednica nastavlja se naredne sedmice, kada će kontejneri za sakupljanje kabastog otpada biti postavljeni na Šupljaku, Hajdukovu i u Bačkim Vinogradima.
Kontejneri za kabasti otpad na Šupljaku, Hajdukovu i Bačkim Vinogradima

U okviru jesenje akcije čišćenja i uređenja grada, kontejneri za sakupljanje kabastog otpada će u ponedeljak biti postavljeni u Mesnoj zajednici Šupljak, kod groblja, Doma mesne zajednice i kod Šamuke.

Akcija se nastavlja u utorak i sredu u Mesnoj zajedinici Hajdukovo, gde će kontejneri biti postavljeni na uglu Prvomajske i Sarajevske, Cankareve i Sarajevske, Omladinske i B. Kidriča, Željezničke i Omladinske (preko pruge), u Stipić šoru (preko pruge) i Nosi kod prodavnice i mosta.

U četvrtak i petak, kontejneri će biti postavljeni u Mesnoj zajednici Bački Vinogradi, kod prodavnice "Trgopromet" (kod crkve), u Kaić sokaku, kod železničke stanice, kod Poleta, na uglu Matije Gupca i Doža Đerđa i kod pijace.

Jesenju akciju odvoženja kabastog otpada organizuje JKP "Čistoća i zelenilo", a trajaće od 23. septembra do 5. decembra. 

Izvor: Subotica.com

povezane teme

0

Ova vest još uvek nije komentarisana.