Komentara: 0
Pregleda: 2206

Kontakt centar u Subotici

22.01.2011. u 17:46h
Izvor: RTV Yueco
Kontakt centar u Subotici

U narednih 4 do 6 meseci Subotica će dobiti "Kol centar" koji će građani moći da pozovu u slučaju komunalnog ili sličnog problema. Kontakt centar će biti povezan sa svim javnim i komunalnim preduzećima i lokalnom samoupravom, tako da Subotičani neće više morati da okreću nekoliko desetina brojeva kako bi došli do nadležnih za rešavanje određenog problema. Tim povodom u Subotici su razgovarali Pokrajinski sekretar za lokalnu samoupravu i međuopštinsku saradnju dr Tomislav Stantić i gradonačelnik Saša Vučinić koji su obišli i kancelariju za lokalni i ekonomski razvoj u kojoj će se nalaziti kontakt centar.

Kontakt centar će imati ulogu da zameni i rastereti kabinet gradonačelnika, koji je sada zadužen za odgovore na sva pitanja koja Subotičani imaju. Dužnost kontakt centra jeste da na bilo koji način u roku od 48 sati nađe rešenje, ili obavesti klijenta oko daljih koraka rešavanja problema. Građani će moći da postavljaju pitanja u vezi komunalnih, administrativnih ili bilo kojih drugih problema ili nejasnoća, pa čak i da se interesuju o radu lokalne samouprave.

Ideja kontakt centra, koja je nastala od sekreterijata, jeste da građani na jedan broj mogu da dobiju sve potrebne informacije, umesto okretanja nekoliko, pa možda i desetina brojeva, kao što je bilo do sada. Usluga kontakt centra građanima će biti dostupna na proleće ili leto.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 13 godina i 2 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 2206

Povezana vest

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.