• Pregleda: 2921

Kontakt centar 024 počinje sa radom 1.maja

Kontakt centar 024 počinje sa radom 1.maja

Kontakt centar 024 počinje sa radom prvog maja. Centar će da radi u okviru Gradske uprave i u početku će biti ograničen isključivo na rešavanju problema komunalnih problema. Građani će moći podnositi prijave putem telefona, glasovne poruke, sms, e-mail, preko Web sajta Grada Subotice i lično.

«Kontakt centar 024» će raditi od 7,30 do 15,00 časova, a posle radnog vremena građani svoje primedbe i poruke do početka dežurstva komunalne policije, koja bi trebalo da počen sa radom prvog jula, moći će ostavljati putem govorne pošte.

Povratne informacije će građani dobijati u najkraćem mogućem roku bez potrebe ličnog dolaska u Gradsku upravu. Ostale informacije iz nadležnosti rada Gradske uprave građani će dobijati kao i do sada u Uslužnom centru.

Pokrajinski sekretarijat za lokalnu samoupravu i međuopštinsku saradnju je gradu odobrio 1.795.400,00 dinara za opremu i izradu aplikacije rada «Kontakt centra 024». U toku je testiranje, probni rad i obuka lica koja će raditi u «Kontakt centru 024». Broj telefona će biti utvrđen do početka rada servisa.

Izvor: RTV Yueco

povezane teme

0

Ova vest još uvek nije komentarisana.