Komentara: 6
Pregleda: 7027

Konkurs za smeštaj u studentske domove

07.09.2015. u 16:26h
Izvor: RTV Yueco
Konkurs za prijem brucoša u studentske domove biće otvoren do 15. septembra, dok stariji studenti imaju rok da dostave dokumentaciju do 31. oktobra.
Konkurs za smeštaj u studentske domove

Posle zatvaranja desnog krila Studentskog doma „Ivo Lola Ribar“ ukupni kapacitet Studentskog centra Subotica je 699 mesta, što je za 131 mesto manje u odnosu na prošlu godinu. Visina mesečne stanarine u domu se nije menjala poslednje tri godine, te za studente na budžetu i dalje iznosi 1430 dinara.

Studentkinja Ekonomskog fakulteta, Jovana Bursać smatra da su brojne prednosti na strani života u domu tokom studija. Jovana kaže da je veoma zadovoljna uslovima, te da će kao student treće godine i ove godine konkurisati za mesto u domu.

Za brucoše konkurs je otvoren do 15. septembra, dok studenti starijih godina za mesto u domu mogu konkurisati do 31. oktobra. Brucoši će se takođe prvi useliti već oko 1. oktobra, dok će stariji sobu dobiti krajem novembra. Cena smeštaja na mesečnom nivou za studente koji su na bužetu iznosi 1430 dinara. Zbog smanjenja smeštajnog kapaciteta, usled zatvaranja desnog krila Doma „Ivo Lola Ribar“, tek nakon raspodele mesta za budžetske studente, biće poznato da li će biti preostalih slobodnih mesta za smeštaj po ekonomskoj ceni.

Ekonomska cena smeštaja takođe nije menjana, te iznosi 6000 dinara. Za tri obroka studenti na budžetu će i dalje dnevno izdvajati 172 dinara, dok će ostale tri obroka stajati 450 dinara. 

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 8 godina i 8 meseci
Komentara: 6
Pregleda: 7027
Povezane teme

studentski dom

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.