Komentara: 5
Pregleda: 6741

Konkurs za najlepšu baštu, terasu i okućnicu zgrade

03.07.2015. u 17:27h
Izvor: Subotica.com
U želji da motiviše sugrađane da oplemene svoj životni prostor, a time i Suboticu učine zelenijom i lepšom, JKP “Čistoća i zelenilo“ je i ove godine raspisalo tradicionalni konkurs za izbor najlepše uređenih zelenih površina, i to za učesnike u 3 kategorije - najlepše uređena zelena površina oko pojedinačnog stambenog objekta - bašta, zatim najlepše uređena zelena površina oko kolektivnog stambenog objekta - zgrada i izbor najlepšeg balkona i terase.
Konkurs za najlepšu baštu, terasu i okućnicu zgrade

JKP „Čistoća i zelenilo“ raspisuje konkurs za najlepšu baštu, terasu i okućnicu zgrade. Prijave se mogu podneti na broj telefona 024/620-419 od 13  do 15 časova,  a na 024/620-444 nakon 15 časova. Svaka prijava treba da sadrži pored adrese kategoriju u kojoj se učestvuje i pristupačan kontakt telefon.  Konkurs traje od 10. jula do 10. avgusta.

Po izboru žirija za prvih pet učesnika u svakoj kategoriji obezbediće se prigodne nagrade. Za najuspešnije učesnike JKP „Čistoća i zelenilo“ će organizovati posetu „Varosliget“-u, najvećem centralnom parku Budimpešte uz posetu izložbeno – prodajnom prostoru „Oazis“.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 9 meseci
Komentara: 5
Pregleda: 6741
Povezane teme

jkp čistoća i zelenilo

najlepša bašta

najlepši balkon

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.