Komentara: 0
Pregleda: 1268

Konkurs za mlade umetnike "Portreti umetnika u mladosti"

21.09.2018. u 12:30h
Izvor: Subotica.com
Konkurs za mlade umetnike "Portreti umetnika u mladosti"

Grupa za razvoj kulturnog aktivizma "UrLik" iz Subotice poziva sve mlade umetnike da se prijave za učešće na Oktobarskom UrLiku mladih, koji organizuju u okviru projekta "Portreti umetnika u mladosti", uz podršku Kancelarije za mlade Grada Subotice i lokalne samouprave.

- Obraćamo se pesnicima i piscima, ali i onima kojima tek predstoji da u sebi otkriju kreativnu energiju. Podelite svoje stvaralaštvo sa nama i našom publikom. Pošaljite nam svoje pesme, eseje, ili kratke priče. Pošaljite dela koja želite da predstavite svetu. Pokažite publici svoj portret kroz ono što stvarate - poručuju iz Grupe UrLik.

Da biste se prijavili na konkurs, potrebno je da pošaljete najmanje dve pesme ili jedan esej i kratku priču na mejl adresu urlik.subotica@gmail.com, s naznakom "Portreti umetnika u mladosti", najkasnije do 6. oktobra. U prijavi je potrebno da napišete i nešto o sebi, o tome koje su vaše omiljene teme i šta vas inspiriše.

Oktobarski Urlik mladih održaće se 20. oktobra, u prostorijama Fondacije za omladinsku kulturu i stvaralaštvo "Danilo Kiš". Kako iz Grupe UrLik navode, nisu u mogućnosti da snose troškove dolaska na manifestaciju i smeštaja za mlade van Subotice, a sve potrebne intrumente i rekvizite, neophodno je da umetnici sami ponesu, ukoliko ih Grupa nema u svom posedu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 7 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1268
Povezane teme

mladi

urlik

literalni konkurs

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.