Komentara: 0
Pregleda: 4752

Konkurs za dodelu stipendija za mlade talente

17.11.2014. u 16:57h
Izvor: Subotica.com
Fondacija "Put ka znanju" raspisala je konkurs za dodeljivanje stipendije iz sredstava Fonda mladim talentima, učenicima i studentima Grada Subotice. Konkurs je otvoren do 28. novembra.
Konkurs za dodelu stipendija za mlade talente

Sredstva se dodeljuju zbog finansiranja studenata i učenika osnovnih i srednjih škola na takmičenjima i smotrama u zemlji i inostranstvu, zatim kao nagrada učenicima i studentima ostvarenim za postignute rezultate tokom školovanja i obrazovanja, kao i osvojenih na takmičenjima u okviru obrazovnog sistema.

Za dobijanje sredstava Fondacije talentovani kandidati treba da ispunjavaju potvrdama dokazane uslove da im je prebivalište na teritoriji Grada Subotice, da su državljani Republike Srbije i potvrdu o proseku ocena na kraju poslednje školske godine.

Uz prijavu podnosilac је dužan da priloži: molbu i kratku autobiografiju i tačnu specifikaciju traženih sredstava ili predračun. Prijave se podnose u štampanom obliku u zatvorenoj koverti predajom u Gradskom uslužnom centru Grada Subotice ili poštom na adresu Trg Slobode 1. Konkurs je otvoren do 28. novembra.

Dodatak: Obrazac za dodeljivanje stipendije iz sredstava Fonda mladim talentima, ucenicima i studentima Grada Subotice. (Obrazac je dostupan i na zvaničnoj internet stranici Grada)

Za više informacija pozovite 024/636-124 ili pišite na mejl klara.sziveri@subotica.rs.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 4752
Povezane teme

konkurs

fondacija put ka znanju

konkurs za dodelu stipendija

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.