• Pregleda: 3935

Konkurs za dodelu stipendija za mlade talente

Fondacija "Put ka znanju" raspisala je konkurs za dodeljivanje stipendije iz sredstava Fonda mladim talentima, učenicima i studentima Grada Subotice. Konkurs je otvoren do 28. novembra.
Konkurs za dodelu stipendija za mlade talente

Sredstva se dodeljuju zbog finansiranja studenata i učenika osnovnih i srednjih škola na takmičenjima i smotrama u zemlji i inostranstvu, zatim kao nagrada učenicima i studentima ostvarenim za postignute rezultate tokom školovanja i obrazovanja, kao i osvojenih na takmičenjima u okviru obrazovnog sistema.

Za dobijanje sredstava Fondacije talentovani kandidati treba da ispunjavaju potvrdama dokazane uslove da im je prebivalište na teritoriji Grada Subotice, da su državljani Republike Srbije i potvrdu o proseku ocena na kraju poslednje školske godine.

Uz prijavu podnosilac је dužan da priloži: molbu i kratku autobiografiju i tačnu specifikaciju traženih sredstava ili predračun. Prijave se podnose u štampanom obliku u zatvorenoj koverti predajom u Gradskom uslužnom centru Grada Subotice ili poštom na adresu Trg Slobode 1. Konkurs je otvoren do 28. novembra.

Dodatak: Obrazac za dodeljivanje stipendije iz sredstava Fonda mladim talentima, ucenicima i studentima Grada Subotice. (Obrazac je dostupan i na zvaničnoj internet stranici Grada)

Za više informacija pozovite 024/636-124 ili pišite na mejl .

Izvor: Subotica.com

povezane teme

0

Ova vest još uvek nije komentarisana.