Komentara: 1
Pregleda: 7638

Koncert "Sva lica Mocarta" večeras u Velikoj većnici

11.10.2016. u 11:10h
Izvor: Subotica.com
Koncertna sezona Electe nastavlja se muzičkim događajem pod nazivom "Sva lica Mocarta". Koncert će biti održan večeras u Velikoj većnici Gradske kuće sa početkom u 20 časova. Uaz je besplatan.
Koncert "Sva lica Mocarta" večeras u Velikoj većnici

"Sva lica Mocarta" naziv je projekta udruženja Artempo iz Novog Sada. U koncertnim dvoranama celog sveta, 2016. godina obeležava se kao jubilarna i posvećena je 260-godišnjici od rođenja Volfganga Amadeusa Mocarta.

Tako će i u Subotici, organizacija Electe upravo nastaviti svoju Koncertnu sezonu 2016, koncertom pod nazivom "Sva lica Mocarta". U Velikoj većnici Gradske kuće, 11. oktobra sa početkom u 20 časova u Subotici će se predstaviti umetnici iz Novog Sada. Nastupaju sopranistkinja Radoslava Vorgić Žuržovan, fagotista Nemanja Mihailović, violončelista Kristof Mihael Vilhelm Jan i pijanistkinja Vesna Mišić Milikić.

Više o umetnicima koji će nastupiti na večerašnjem koncertu pogledajte na sajtu Udruženja "Electe".

Koncert "Sva lica Mocarta" večeras u Velikoj većnici

Nakon više godina uz izvođenja muzike francuskih kompozitora, nastavak saradnje Artempa i Electe se nastavlja, ali ovoga puta se odlučuju na koncepciju koncerta nešto drukčijeg oblika.

Program koncerta biće satkan isključivo od dela Volfganga Amadeusa Mocarta. Tako će publika imati priliku da posluša solo pesme i arije iz Mocartovih opera za sopran uz klavirsku pratnju, ali takođe i sonatu za fagot i violončelo koja se veoma retko može čuti kod nas.

Kompletan program koncertne večeri pogledajte na sajtu Udruženja "Electe".

Koncert počinje u 20h, a ulaz je slobodan.

Izvor: Subotica.com
Koncert "Sva lica Mocarta" Koncert "Sva lica Mocarta" Koncert "Sva lica Mocarta" Koncert "Sva lica Mocarta" Koncert "Sva lica Mocarta" Koncert "Sva lica Mocarta" Koncert "Sva lica Mocarta" Koncert "Sva lica Mocarta"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 7 godina i 5 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 7638

Povezano dešavanje

Povezane teme

velika većnica

electe

koncertna sezona

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.