Komentara: 0
Pregleda: 2606

Koncert grupe "Iskon" za Vaskrs

06.04.2018. u 12:46h
Izvor: TV Subotica
Koncert grupe "Iskon" za Vaskrs

Nakon duže pauze, grupa „Iskon“ održaće solistički koncert u Subotici, u nedelju, 8. aprila, u Pozorištu „Deže Kostolanji“. Iako aktivni članovi grupe danas žive u različitim gradovima Srbije, želja za druženjem i ljubav prema izvornoj muzici su doprineli ponovnom okupljanju i radu na proširenju repertoara koji je stvaran prethodnih sedamnaest godina. 

- S obzirom na to da će ovaj koncert biti naše ponovno okupljanje, pripremili smo nekoliko novih pesama, tako da će biti i novog materijala. Naravno, biće i neizbežnih iznenađenja u vidu gostiju, ne bih nabrajao, već neka dođu ljudi i vide, jer se sigurno neće razočarati. Pošto gotovo svake godine držimo koncert u Velikoj većnici Gradske kuće, ove godine smo izabrali malo manji prostor, kako bismo bili još bliži sa publikom. Mislim da će ovo  biti stvarno prelepo vaskršnje veče - rekao je Balša Pešikan, iz grupe "Iskon".

Koncert počinje u 19 časova i 30 minuta, a karte se mogu kupiti na blagajni pozorišta "Deže Kostolanji".

Izvor: TV Subotica
Postavljeno pre 6 godina i 1 nedelju
Komentara: 0
Pregleda: 2606

Povezano dešavanje

Koncert: Iskon

Koncert: Iskon

26.03.2018.
0
Povezane teme

koncert

pozorište deže kostolanji

etno grupa iskon

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.