Komentara: 0
Pregleda: 2498

Koncert grupe Amor na otvorenom

05.06.2015. u 14:58h
Izvor: Subotičke novine
Veče retrospektive grupe Amor, koja će naredne godine proslaviti četvrt veka od nastanka, održaće se večeras ispred ugostiteljskog objekta „Liverpul pab”.
Koncert grupe Amor na otvorenom

U programu će učestvovati većina bivših članova grupe Amor, a posle prikazivanja kratakog filma o grupi Amor, nastupiće i Ženski omladinski hor, pod dirigentskom palicom Maćaša Murenjija. Program počinje od 22 sata, u ulici Petra Drapšina, koja će od 16 sati biti zatvorena za saobraćaj.

Grupa Amor je nastala 1991. godine, i tokom dve decenije svog postojanja obeležila je jedan period svojim nastupima, učinivši da mesta na kojima svira, uvek budu više nego dobro posećena. Slobodno se može reći, da je grupa Amor u tom periodu bila bend broj jedan, u svojoj branši u Subotici i okolini. Mnogi nastupi ostali su na žalost samo u sećanjima i lepim uspomenama, ali ipak postoji i nešto sačuvanog video materijala koji se može videti na FB stranici grupe Amor, kažu organizatori ovog događaja, Marko Žigmanović ispred grupe Amor.

Izvor: Subotičke novine
Postavljeno pre 8 godina i 11 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2498
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.