Komentara: 0
Pregleda: 3939

Koncert filmske muzike

09.06.2009. u 19:40h
Izvor: RTV Yueco
<p>Koncert filmske muzike Subotičke muzičke &scaron;kole, koji je bio zakazan za ponedeljak veče, održan je sinoć. Pravo letnje veče, sedamdesetak muzičara i isto toliko plesača, na čelu sa dirigentkinjom Elvirom Husar privukli su veliki broj Subotičana na tribine stadiona malih sportova, koje su bile popunjene do poslednjeg mesta.</p>
Koncert filmske muzike

Koncert je počeo sa čuvenodm melodijom if filma zvezdane stazem a za čitava dva sata, koliko je koncert trajao, izvedeno je 11 kompozicija. Plesna škola Larisa, takođe je doprinela ovom spektaklu igrajući uz jednu kopoziciju, dok je najveći aplauz dobila solistkinja Sanja Tomišić, koja je svojim glasom oduševila publiku. Direktor muzičke škole Ištvan Antal, na čiju je incijativu ovaj koncert i održan, kaže da je veoma zadovoljan kako se sve završilo. Ekipa koja je učestvovala na koncertu više od 4.5 meseca spremala se za ovu noć. Prema rečima dirigentinje Elvire Husar, probe su im trajale čak i po 6 sati. Dugotrajan aplauz nakon koncerta govori više od reči. Svi koji su bili sinoć na stadionu malih sportova, složili su se da Subotici treba još ovakvih ili sličnih dešavanja. Prema rečima direktora muzičke škole, za sada ne planiraju nikakav novi spektakl do jesni, ali svakako imaju na umu da ovaj koncert još jednom ponove u u toku leta.

Slike sa događaja možete videti na ovom linku:
http://www.subotica.com/photo/album/52157/

 

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 14 godina i 10 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3939
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.