Komentara: 0
Pregleda: 3017

Koncert božićnih i novogodišnjih pesama večeras u Velikoj većnici

14.12.2014. u 10:38h
Izvor: Subotica.com
Večeras od 18 časova u Velikoj većnici Gradske kuće biće održan tradicioni božićni koncert savremene tradicionalne muzike na kojem učestvuju horovi Baptističkih crkava Srbije. U okviru repertoara naćiće se 13 božićnih i novogodišnjih pesama, a ulaz je besplatan.
Koncert božićnih i novogodišnjih pesama večeras u Velikoj većnici

Tradicionalni božićni koncert organizuje subotička Baptistička crkva, a u kojem će učestvovati horovi Baptističkih crkava iz cele Srbije. Reč je o putujućem koncertu, koji kreće upravo iz našeg grada, a nakon kojeg će horisti u naredne dve nedelje nastupiti u Novom Sadu i Beogradu.

Na repertoaru večerašnjeg koncerta naći će se 13 božićnih i novogodišnjih pesama među kojima su neke od poznatijih "Nek' peva svet" koju je komponovao Hendl, zatim francuska Božićna pesma "Zvezde sjaje", pesma "Manjifikat" od Albe Vidakovića, kao i pesma francuskog kompozitora Adolfa Šarla Adama "O sveta noć".

Koncert počinje u 18 časova u Velikoj većnici, a ulaz je besplatan.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 3017

Povezano dešavanje

Povezane teme

koncert

koncert gradska kuća

velika većnica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.