Komentara: 15
Pregleda: 8958

Komšije pomogle u gašenju požara u Hajdukovu

24.07.2015. u 21:44h
Izvor: Subotica.com
U Hajdukovu na prostoru nekadašnjih voćnjaka Slovin vina danas oko podne izbio je požar, koji je zahvatio veliku površinu, ali je zahvaljujući reakciji vatrogasaca brzo lokalizovan.
Komšije pomogle u gašenju požara u Hajdukovu

Požar u napuštenim voćnjacima primetili su meštani okolnih kuća, koji su pozvali vatogasce. Dok su vatrogasci intervenisali, ljudi su traktorima pravili brazde kakako vatrena stihija ne bi došla do njihovih kuća.

- Hvala komšijama koji su nam odmah pomogli i zajedno sa vatrogascima sprečili da vatra ne napravi ogromnu štetu. Ti voćnjaci se prostiru na 50 hektara, nekada su pripadali „Slovin vinima“, ali posle nekoliko neuspešnih privatizacija zemlja je ostala u opštinskom vlasništvu i o njoj 20 godina niko ne brine – kaže Edita Benčik. – Bar neko iz mesne zajednice treba da dođe i vidi kakvo je stanje, da ne možemo prolaziti ovuda, ali nikoga nije briga. Bilo je pitanje vremena kada će se nešto ovako desiti. Celu noć moramo dežurati da slučajno ponovo ne počne.

Komšije pomogle u gašenju požara u Hajdukovu

Izvor: Subotica.com
Požar uspešno saniran, vatrogasna četa na nivou zadatka Požar uspešno saniran, vatrogasna četa na nivou zadatka Požar uspešno saniran, vatrogasna četa na nivou zadatka Požar uspešno saniran, vatrogasna četa na nivou zadatka Požar uspešno saniran, vatrogasna četa na nivou zadatka Požar uspešno saniran, vatrogasna četa na nivou zadatka Požar uspešno saniran, vatrogasna četa na nivou zadatka Požar uspešno saniran, vatrogasna četa na nivou zadatka
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 8 godina i 8 meseci
Komentara: 15
Pregleda: 8958
Povezane teme

požar

vatrogasci

hajdukovo

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.