Komentara: 1
Pregleda: 4870

Kompletirana ambulanta u Bajmoku

31.10.2012. u 15:54h
Izvor: RTV Yueco
Bajmočani su konačno, nakon dve godine, dobili kompletnu ambulantu, sa obnovljenim dečijim odeljenjem, ginekološkom i zubnom ambulantom.
Kompletirana ambulanta u Bajmoku

Tokom dve godine u zgradu ambulante je uloženo oko 13 miliona dinara iz budžeta grada, dok je samo ove godine uloženo 8.5 miliona dinara. Iako je ambulanta kompletno uređena i dalje postoji kadrovski problem, odnosno nedovoljan broj lekara koji bi pokrio sve potrebe Bajmočana.

Bajmočani su zadovoljni što konačno imaju kompletiranu ambulantu, ali kažu da i dalje postoji problem manjka lekara.

Po rečima v.d direktorke dr Mile Bogdanović Dujmić, ovakva kakva je sada, ambulanta prostoro i delimično kadrovski odgovara broju Bajmočana.

Gradonačelnik Subotice Modest Dulić istakao je da je uvek postojala želja da se različitim projektima i obezbeđivanjem finansijskih sredstava izjednači život u gradu i u ruralnim sredinama, odnosno vangradskim mesnim zajednicama.

Ambulanta Bajmok

Kompletirana ambulanta u Bajmoku

Poboljšani uslovi na dečijem odeljenju, zatim je otvoreno ginekološko odeljenje, gde će se raditi preventivni pregledi, obnovljena je stomatološka ordinacija, kao i oprema u u toj ambulanti.

U prethodne 2 godine u ovu ambulantu uloženo je preko 13 miliona dinara, a samo je ove godine iz budžeta grada uloženo 8.5 miliona dinara.

Izvor: RTV Yueco
Kompletirana ambulanta u Bajmoku Kompletirana ambulanta u Bajmoku Kompletirana ambulanta u Bajmoku Kompletirana ambulanta u Bajmoku Kompletirana ambulanta u Bajmoku Kompletirana ambulanta u Bajmoku Kompletirana ambulanta u Bajmoku Kompletirana ambulanta u Bajmoku
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 11 godina i 4 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 4870

Povezana vest

Povezane teme

Bajmok

ambulanta bajmok

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.