Komentara: 6
Pregleda: 2621

Kompaniji "Elitte Palić" uručena nagrada "Brend lider" u oblasti turizma

16.05.2013. u 14:21h
Kompanija “Elitte Palić“ dobitnik je prestižne nagrade „Brend lider“ u oblasti turističke industrije Jugoistočne Evrope.
Kompaniji "Elitte Palić" uručena nagrada "Brend lider" u oblasti turizma

Na sinoć održanoj svečanosti u Beogradu, stručni kolegijum 11. regionalne konferencije „Turističko tržište Jugoistočne Evrope - nove razvojne mogućnosti“, na osnovu analize tržišta i standardizovanih kriterijuma koji obuhvataju kontinuirani pozitivan razvoj, visok stepen tržišne prepoznatljivosti, uticaj i doprinos turističkoj ponudi regiona i kreiranje imidža turističke industrije, dodelio je nagradu „Brend lider“ najzaslužnijim turističkim kompanijama i medijskim poslenicima iz regiona.

U obrazloženju nagrade za „Elitte Palić“ navodi se da je žiri odlučio da dodeli nagradu „Elitte Palić“-u za poseban doprinos jačanju ugleda i konkurentnosti turističke ponude Srbije.

-“Elitte Palić“ predstavlja simbol izvanrednog poslovnog modela integrisanog upravljanja. Uspešan i efikasan menadžment kompanije svesrdno doprinosi očuvanju istorijskog i kreiranju novog imidža destinacije Palić, navodi se u saopštenju žirija.

Primajući nagradu, direktor „Elitte Palića“ Josip Šušnjar rekao je da je to veliko priznanje timu koji je u proteklih godinu dana vratio preduzeće među uspešne kompanije i koji je posvećen zadovoljnom gostu.

-Kroz inovativnost, kreativnost i osluškivanje potreba i mogućnosti gostiju, uspeli smo da vratimo poverenje posetilaca koji nam se vraćaju i odlaze zadovoljni iz naših objekata. Novom organizacijom i racionalnim poslovanjem ponovo zadobijamo poverenje poslovnih partnera i sve uspešnije poslujemo, kaže Josip Šušnjar.

Među dobitnicima nagrade su i "MK Mountain resort Kopaonik", kompanija "Maistra" iz Rovinja, Turistička zajednica Kvarner, hotelska grupa "Budvanska rivijera","Qatar airways", Slobodan Mićić, suvlasnik turističke agencije "Kontiki", Živorad Nikolić, urednik "Žikine Šarenice" (RTS), Radio televizija Crne Gore i drugi.

Postavljeno pre 10 godina i 11 meseci
Komentara: 6
Pregleda: 2621
Povezane teme

elitte palić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.