• Pregleda: 3142

Kompanija "Phiwa" donirala robu u vrednosti od 20 hiljada evra

Vlasnik kompanije “Phiwa”, Rudolf Valter pozvao je sve dobre ljude da pomognu ljudima u poplavnim područjima, ali je i sam preduzeo određene mere kako bi im donekle ublažio patnju. Njegove kompanije su dale robu u vrednosti od 20 hiljada eura, a osim toga u njihovim prodavnicama imaju kutije gde mušterije mogu da daju mali doprinos ostavljajući određene artikle koje su kupili.
Kompanija "Phiwa" donirala robu u vrednosti od 20 hiljada evra

Kompanija "PHIWA" d.o.o. Subotica osnovana je u avgustu 2002. godine. Delatnost firme je investiranje, izgradnja, nekretnine, trgovina, logistika i hotelsko-ugostiteljske delatnosti. U sastavu firme su Lurdy marketi, logistički centri u Subotici, Zrenjaninu, Senti i Kanjiži, kao i nadaleko poznati hotelsko-kongresni i poslovni centar "Galleria" koji se prostire na 29.000 m2.

Tokom desetak godina poslovanja ova kompanija učestvovala je i ranije u humanitarnim akcijama sa raznim vrstama pomoći - od finansijske, preko materijalne pa sve do infrastrukturalne.

Poslednja pomoć, ovaj put za ugroženo stanovništvo iz poplavljenih područja, došla je u vidu donacije robe u vrednosti od 20.000 evra, odnosno blizu 2.500.000 miliona dinara, ali i kroz "solidarne korpe" u prodajnim objektima kompanije, gde građani mogu da doniraju neki od kupljenih artikala.

U kompaniji "Phiwa" apeluju na sve ljude dobre volje, kako građane tako i privrednih društava i druge institucije koji su u mogućnosti da daju svoj doprinos ublažavanju teške situacije u kojoj se nalaze pre svega ljudi, a zatim i njihova infrastruktura, materijalna dobra i sve ono što su sticali tokom života.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

1
Lepa vest Odgovori
Svaka cast i puno hvala Herr Walter i Phiwa!
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.