• Pregleda: 2379

Humanitarna igraonica za decu u hotelu Galleria

Hotel Galleria u saradnji sa svojim partnerima sutra će održati treću igraonicu / radionicu za decu na kojoj će fokus biti na pesmi i igri. Kao i mnoga dešavanja ovih dana i ovo će imati humanitarni karakter, a akcenat će biti na prikupljanju potrepština upravo za najmlađe.
Humanitarna igraonica za decu u hotelu Galleria

Predstojeće druženje će biti posvećeno i prikupljanju pomoći za ugrožene poplavama u Srbiji u vidu sredstva za dezinfekciju, hrane, vode, pelena, garderobe, ćebadi, igračaka i tome sličko, kao i promocijom SMS broja 1003.

Na glavnoj bini u atruijumu biće postavljeno ozvučenje, a kao gosti nastupiće balerina Timea Arančić i instruktorka zumbe Melita Ostojić. Humanitarni cilj, zabava i druženje sigurno su dovoljan razlog da 24. maja (subota) od 10 do 12 časova budete Atriumu hotela Galleria.

Osim realizovanih plesnih sastanaka i druženja sa košarkašima među nekim idejama za budući period su i kreativne radionice, predstave, animacije, maskenbal i mnoge druge aktivnosti.

 

Izvor: Subotica.com

povezane teme

2
timberland Odgovori
napravite deci igralista i pokosite travu i uredite na postojecim!!!!!!! molim vas
pajo Odgovori
Apel Molio bih sve vas da uzmete racune kod privatnika, u pekarama u poslasticarnica i trazite od svakog racun da se uplati pdv! Svi mozemo nesto da damo drzavi ili preusmerimo nas pdv Drzavi potrebnima! Vlasti sad strozije kazni kradju od drzave!
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.