Komentara: 2
Pregleda: 2754

Humanitarna igraonica za decu u hotelu Galleria

23.05.2014. u 10:23h
Izvor: Subotica.com
Hotel Galleria u saradnji sa svojim partnerima sutra će održati treću igraonicu / radionicu za decu na kojoj će fokus biti na pesmi i igri. Kao i mnoga dešavanja ovih dana i ovo će imati humanitarni karakter, a akcenat će biti na prikupljanju potrepština upravo za najmlađe.
Humanitarna igraonica za decu u hotelu Galleria

Predstojeće druženje će biti posvećeno i prikupljanju pomoći za ugrožene poplavama u Srbiji u vidu sredstva za dezinfekciju, hrane, vode, pelena, garderobe, ćebadi, igračaka i tome sličko, kao i promocijom SMS broja 1003.

Na glavnoj bini u atruijumu biće postavljeno ozvučenje, a kao gosti nastupiće balerina Timea Arančić i instruktorka zumbe Melita Ostojić. Humanitarni cilj, zabava i druženje sigurno su dovoljan razlog da 24. maja (subota) od 10 do 12 časova budete Atriumu hotela Galleria.

Osim realizovanih plesnih sastanaka i druženja sa košarkašima među nekim idejama za budući period su i kreativne radionice, predstave, animacije, maskenbal i mnoge druge aktivnosti.

 

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 10 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 2754

Povezana vest

Povezane teme

hotel galleria

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.