• Pregleda: 3903

Kompanija "Don Don" migrantima svakodnevno donira hleb i pecivo

Kompanija Don Don, lider u proizvodnji hleba i pekarskih proizvoda odlučila je da donaciju hleba i peciva za migrante, nakon Beograda, proširi i na Vojvodinu. Iz pogona Fidelinka u Subotici svakodnevno se isporučuje hleb i lisnato pecivo Prihvatnom centru u Kanjiži. Kompanija je od početka akcije prošle nedelje podelila tonu hleba i peciva.
Kompanija "Don Don" migrantima svakodnevno donira hleb i pecivo

"Od prošle nedelje Fidelinka pekara, koja posluje u sastavu Don Don-a, svakog radnog dana u saradnji sa Crvenim krstom, sa kojim inače ima lepu saradnju, isporučuje pomoć prihvatnom centru u Kanjiži. U pitanju su hleb i lisnato pecivo. Nadam se da će i druge kompanije kao i pojedinci, slediti naš primer i pridružiti se akciji pružanja pomoći ovim nesrećnim ljudima, kojima ovih dana, pored hrane, najviše treba topla odeća i obuća" – poručila je Gordana Tomić, upravnica pekare Fidelinka.

Kompanija Don Don je prošle nedelje isporučila i prvi kontingent peciva i proizvoda za migrante sa područja Beograda, gde se svakog radnog dana isporučuje po 1.500 kajzerica, a nedeljom 200 vekni hleba Centru za prikupljanje pomoći u Miksalištu.

„Politika Don Dona je da pomaže najugroženije kategorije stanovništva, pa smo tako odlučili da se priključimo pojedincima, našim komšijama i potrošačima i zajedničkim snagama pomognemo onima kojima je pomoć neophodna, kako u Beogradu, tako i u Vojvodini. To je prilika da pozovemo i druge kompanije koje mogu da pomognu da se pridruže, jer ono što je za nas malo, nekima znači sve“ izjavila je povodom početka ove humanitarne akcije Aleksandra Đurišić, PR kompanije Don Don.

U okviru svog društveno odogovornog poslovanja kompanija Don Don kontinuinirano pomaže brojne ustanove među kojima su prihvatilišta za decu i odrasle, škole, domovi i drugo. Kompanija je tokom majskih poplava prošle godine donirala preko 30t hleba i pekarskih proizvoda najugroženijem stanovništvu. U okviru brige za sve lokalne sredine u kojima je prisutna, Don Don konstantno donira selektovane ustanove gradova u kojima posluje. 

povezane teme

7
babijan Odgovori
bravo čedo!
komsija Odgovori
Firma u stecujau,radinci po 3-4 meseca ne dobijaju plate,a on sakuplja jeftine poene i deli hleb .
srki Odgovori
sve ce to nas narod platiti kroz cenu hleba i peciva
rtz Odgovori
a nasi siromasi nek crknu
informator Odgovori
Ima li koji perec za mog rodjaka koji je licenciran u 29novembru i od tada nema platu a jos nije u penziji znaci bez prihoda??
Paja Odgovori
Koliko neinformisanih ljudi koji sebi daju za pravo da komentarišu. Pekara nije Čedina i nema nikakve veze sa njim, u pekari proizvode Slovenci već 4 godine. Tamo plata nikad ne kasni. Možda je mala, možda se puno radi, ali je na vreme.
uvek u pravu Odgovori
Da li je pekara Čedina ili pripada Slovencima sve jedno je pošto su to ista [*...*]. Jedan zaposleni je pre nekoliko dana dobio otkaz zbog dve vekne hleba koje je poneo kući. Reč je o momčiću kome niko u kući ne radi i nemaju nikakva primanja. Ovi što se ubiše od humanosti s tuđim parama su najveći pacovi koje možete sresti. Na kraju kao što je to neko primetio sve će to narod platiti jer ništa nema džabe.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.