Komentara: 7
Pregleda: 4481

Kompanija "Don Don" migrantima svakodnevno donira hleb i pecivo

14.09.2015. u 15:00h
Kompanija Don Don, lider u proizvodnji hleba i pekarskih proizvoda odlučila je da donaciju hleba i peciva za migrante, nakon Beograda, proširi i na Vojvodinu. Iz pogona Fidelinka u Subotici svakodnevno se isporučuje hleb i lisnato pecivo Prihvatnom centru u Kanjiži. Kompanija je od početka akcije prošle nedelje podelila tonu hleba i peciva.
Kompanija "Don Don" migrantima svakodnevno donira hleb i pecivo

"Od prošle nedelje Fidelinka pekara, koja posluje u sastavu Don Don-a, svakog radnog dana u saradnji sa Crvenim krstom, sa kojim inače ima lepu saradnju, isporučuje pomoć prihvatnom centru u Kanjiži. U pitanju su hleb i lisnato pecivo. Nadam se da će i druge kompanije kao i pojedinci, slediti naš primer i pridružiti se akciji pružanja pomoći ovim nesrećnim ljudima, kojima ovih dana, pored hrane, najviše treba topla odeća i obuća" – poručila je Gordana Tomić, upravnica pekare Fidelinka.

Kompanija Don Don je prošle nedelje isporučila i prvi kontingent peciva i proizvoda za migrante sa područja Beograda, gde se svakog radnog dana isporučuje po 1.500 kajzerica, a nedeljom 200 vekni hleba Centru za prikupljanje pomoći u Miksalištu.

Kompanija "Don Don" migrantima svakodnevno donira hleb i pecivo

„Politika Don Dona je da pomaže najugroženije kategorije stanovništva, pa smo tako odlučili da se priključimo pojedincima, našim komšijama i potrošačima i zajedničkim snagama pomognemo onima kojima je pomoć neophodna, kako u Beogradu, tako i u Vojvodini. To je prilika da pozovemo i druge kompanije koje mogu da pomognu da se pridruže, jer ono što je za nas malo, nekima znači sve“ izjavila je povodom početka ove humanitarne akcije Aleksandra Đurišić, PR kompanije Don Don.

Kompanija "Don Don" migrantima svakodnevno donira hleb i pecivo

U okviru svog društveno odogovornog poslovanja kompanija Don Don kontinuinirano pomaže brojne ustanove među kojima su prihvatilišta za decu i odrasle, škole, domovi i drugo. Kompanija je tokom majskih poplava prošle godine donirala preko 30t hleba i pekarskih proizvoda najugroženijem stanovništvu. U okviru brige za sve lokalne sredine u kojima je prisutna, Don Don konstantno donira selektovane ustanove gradova u kojima posluje. 

Postavljeno pre 8 godina i 7 meseci
Komentara: 7
Pregleda: 4481
Povezane teme

migranti

imigranti

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.