Komentara: 22
Pregleda: 13000

Kompanija ATB Sever beleži rast u obimu poslovanja

28.07.2015. u 17:48h
Izvor: RTV City
Kompanija ATB Sever otvorila je danas svoja vrata predstavnicima subotičkih medija. U Severu se od 2013. godine primenjuje nova poslovna strategija, koja je već počela da daje rezultate i donela je rast u obimu poslovanja koje prati i povećanje broja zaposlenih.
Kompanija ATB Sever beleži rast u obimu poslovanja

U Severu očekuju da će ovu godinu završiti sa prometom od oko 20 miliona evra.

Posle dužeg vremena ATB Sever je predstavio rezultate koje je donela nova poslovna strategija. Hidroelektrane i generatori, elektromotori sopstvenog dizajna i remontne usluge, zatim elektromotori ATB dizajna, kao i proizvodnja komponenti za ATB grupu su četiri stuba na kojima se zasniva poslovna strategija koja se primenjuje od 2013. dolaskom novog generalnog direktora, Milorada Vasića.

Kompanija ATB Sever je izvozno orijentisana, a oko 20 odsto proizvodnje plasira se na domaće tržište.

Kompanija ATB Sever beleži rast u obimu poslovanja

Ono po čemu je Sever specifičan, jeste to da se proizvodi ne rade po licenci, već su svi rezultat sopstvenog razvoja na čemu radi ukupno 40 inženjera.

Sever danas zapošljava 410 radnika, plate se isplaćuju redovno, a prosečna neto zarada iznosi 53.000 dinara. Tendencija zapošljavanja novih se nastavlja, ali problem predstavlja pronalaženje stručne radne snage.

Izvor: RTV City
ATB Sever - Prva pozitivna godina nakon privatizacije ATB Sever - Prva pozitivna godina nakon privatizacije ATB Sever - Prva pozitivna godina nakon privatizacije ATB Sever - Prva pozitivna godina nakon privatizacije ATB Sever - Prva pozitivna godina nakon privatizacije ATB Sever - Prva pozitivna godina nakon privatizacije ATB Sever - Prva pozitivna godina nakon privatizacije ATB Sever - Prva pozitivna godina nakon privatizacije
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 8 godina i 8 meseci
Komentara: 22
Pregleda: 13000
Povezane teme

atb sever

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.