• Pregleda: 4411

Kolo srpskih sestara poklanja školski pribor

Mlade članice Kola srpskih sestara juče su osnovcima škole „Žarko Zrenjanin“ uručile 55 paketa školskog pribora. Školski pribor je prikupljen u okviru tradicionalne humanitarne akcije, koju podmladak kola organizuje. Ostatak od ukupno 150 prikupljenih paketa biće podeljen osnovcima OŠ „Đuro Salaj“, Škole za slušno oštećena lica, kao i đacima u Đurđinu.
Kolo srpskih sestara poklanja školski pribor

Poseta i pokloni koje su mlade članice Kola srpskih sestara uručile đacima od 1. do 4.  razreda Osnovne škole „Žarko Zrenjanin“ izazvali su osmehe na licu dece. Prema rečima direktorke ove škole, svaka pažnja učenicima pomaže da napreduju u svom obrazovanju.

Školski pribor je prikupljen u okviru humanitarne tradicionalne akcije koju organizuje  podmladak  Kola srpskih sestara.

U okviru ove humanitarne akcije prikupljeno je ukupno 150 paketa školskog pribora. Deo paketića već su dobili osnovci u Đurđinu, dok će ostatak biti podeljen đacima Škole za slušno oštećena lica i OŠ „Đuro Salaj“.

Izvor: RTV Yueco / Autor: Ivana Radinović

povezane teme

1
posip Odgovori
Lepo
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.