Komentara: 3
Pregleda: 5662

Dobrotvorna žurka u Latino caffe-u

06.02.2013. u 14:53h
Kolo devojaka, aktiv mlađih članica Kola srpskih sestara, ponovo se zalaže za naše najugroženije i najmlađe sugrađane. Kao i pre dve godine, organizuje se je još jedna dobrotvorna žurka u cilju pomoći socijalno ugroženoj deci grad Subotice.
Dobrotvorna žurka u Latino caffe-u

Humanitarna akcija organizovana pre 2 godine bila izuzetno uspešna: ljudi dobrog srca su se odazvali našem pozivu i doprineli tome da nečije ne tako srećno detinjstvo učini lepšim i kvalitetnijim.

Nadahnuti saosećanjem naših sugrađana koji žele da pomognu našem radu i cilju, uz nadu da će ovaj tip dobrotvornog događaja postati tradicija među našim aktivnostima, ponovo smo ogranizovali ovakvu žurku na koju Vas od srca pozivamo, rekla je u razgovoru za naš sajt Miljana Atić, ispred Kola devojaka.

Ulaznica za žurku će opet biti školski pribor – gosti koji dođu i koji žele da pomognu, treba da donesu neki školski pribor po sopstvenom izboru i prema svojim mogućnostima, koji će predstavljati simboličnu ulaznicu.

Čak najmanji nesebičan čin može napraviti najveću promenu i doprineti sreći i napretku ove skromne dece. Nadamo se da ćete nam se pridružiti u Lattino caffe-u u četvrtak 07. februara, od 20 časova, da ćete se lepo provesti i da ćete se sećati da ste pomogli, nekome učinili i promenili svet.

Dobrotvorna žurka 2011-te i 2013-te godine u povezanim albumima:

Humanitarna žurka Kola srpskih sestara

Humanitarna žurka Kola srpskih sestara Humanitarna žurka Kola srpskih sestara Humanitarna žurka Kola srpskih sestara Humanitarna žurka Kola srpskih sestara Humanitarna žurka Kola srpskih sestara Humanitarna žurka Kola srpskih sestara Humanitarna žurka Kola srpskih sestara Humanitarna žurka Kola srpskih sestara
Pogledaj ostale fotografije

Dobrotvorna akcija u organizaciji Kola srpskih devojaka

Dobrotvorna akcija u organizaciji Kola srpskih devojaka Dobrotvorna akcija u organizaciji Kola srpskih devojaka Dobrotvorna akcija u organizaciji Kola srpskih devojaka Dobrotvorna akcija u organizaciji Kola srpskih devojaka Dobrotvorna akcija u organizaciji Kola srpskih devojaka Dobrotvorna akcija u organizaciji Kola srpskih devojaka Dobrotvorna akcija u organizaciji Kola srpskih devojaka Dobrotvorna akcija u organizaciji Kola srpskih devojaka
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 11 godina i 2 meseca
Komentara: 3
Pregleda: 5662

Povezana vest

Povezane teme

Kolo srpskih sestara Subotica

Humanitarna akcija

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.