Komentara: 0
Pregleda: 1354

Klub putnika ovog utorka "putuje" u Keniju

21.06.2021. u 16:15h
Izvor: Subotica.com
Susret avanturista i ljubitelja putovanja održaće se u utorak, 22. juna, u Omladinskom klubu "Skladište", s početkom u 19.30 časova, a ovog puta prisutni će imati priliku da slušaju o Keniji i avanturama koje je Nemanja Mutić doživeo obilazeći ovu afričku zemlju.
Klub putnika ovog utorka "putuje" u Keniju

Prvi put ove godine Klub putnika Fondacije "Danilo Kiš" okuplja nas u svojim prostorijama i vodi u Keniju, zemlju koja je blago Istočne Afrike i skriveni začin za evropske posetioce. 

Naš sugrađanin Nemanja Mutić će, uz priču i fotografije, opisati kako je putovao vozom iz glavnog grada Nairobi do Mombase, grada na obali, istraživao koralni grad Lamu, kako je upoznao Stevu Šumadinca, te kako ga je komarac ujeo na plažama Indijskog okeana i zarazio denga groznicom.

Mutić je diplomirani turizmolog, autor Jutjub kanala "Putopisi", predavač na radionicama i obukama na temu turizma i višegodišnji turistički vodič. Živeo je i radio u zemljama Evrope, Azije i Afrike, veliki je zaljubljenik u istoriju, kulturu i promoter avanturističkih putovanja.

Ulaz za posetioce je besplatan, a organizatori mole sve koji budu prisustvovali programu da nose zaštitne maske i drže propisano rastojanje.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 10 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1354
Povezane teme

Fondacija Danilo Kiš

klub putnika

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.