Komentara: 0
Pregleda: 2133

Klub Mesečina

14.11.2008. u 11:33h
<p>Klub Mesečina osnovan je u martu ove godine u Osnovnoj &scaron;koli &ldquo;Grof Sečenji I&scaron;tvan&rdquo;. Deca se svake nedelje okupljaju u fiskulturnoj sali gde se bave sportom i druže se. Na ovaj način stiču zdrave navike,razvijaju motorne sposobnosti i pro&scaron;iruju interesovanja. Među đacima klub je vrlo popularan i svi rado učestvuju.</p>

U klubu su zastupljeni svi sportovi, stoni tenis, odbojka, fudbal, stoni fudbal, košarka i drugi. Učenici se po sopstvenom nahođenju odlučuju za sport koji će igrati. Za njih Mesečina predstavlja druženje,zabavu i opuštanje.


U početku klub je funkcionisao u hodniku škole međutim zbog prevelike zainteresovanosti premešten je u fiskulturnu salu gde se nastavnici mogu bolje organizovati kao i zbog boljeg nadzora. Okupljanje je svakog petka od 19 do 22 ili 22i30 časa.

Postavljeno pre 15 godina i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 2133
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.