Komentara: 0
Pregleda: 5392

KK "Fantastik" pobednik 2. memorijala "Branko Zrnić" u Bajmoku

02.08.2015. u 21:07h
Izvor: Subotica.com
Na sportskom centru (Stadion) u Bajmoku od 28. jula do 1. avgusta održan je drugi turnir u basketu u znak sećanja na bajmočke košarkaše "Barabu" i "Čuku". Turnir je osvojila ekipa KK "Fantastik" koja je finalu pobedila "Dominatore".
KK "Fantastik" pobednik 2. memorijala "Branko Zrnić" u Bajmoku

U subotu veče nakon polufinalnih utakmica odigrane su i utakmice za treće i prvo mesto  2. Memorijalnog turnira u basketu „Branko Zrnić – 2015".

Ekipe KK „Fantastik“ i „Dominatori“ su u finalnoj utakmici prikazali veoma kvalitetnu igru i nakon uzbudljive borbe pobednički pehar, medalje i nagradni ček u iznosu od 36.000,00 dinara odnela je ekipa KK „Fantastik“.

Za pobedničku ekipu nastupali su Prlja Predrag, Prlja Ognjen kao i Stojanović Srđan koji je proglašen za najboljeg igrača turnira. Braća Prlja su inače bili članovi pobedničke ekipe i prvog Memorijalnog turnira „Branko Zrnić“ koji je održan 2013 godine. Kao i tada i ove godine je ekipa predvođena Prlja Predragom svojim gestovima osvojila simpatije bajmočke publike.

Treće mesto osvojila je ekipa „Zona nereda“ koja je sa 2:0 u basketima savladala ekipu „Agrarpromet“. U takmičenju šutiranja za 3 poena najprecizniji je bio Željko Jurakić, član ekipe „Dominatori“.

KK "Fantastik" pobednik 2. memorijala "Branko Zrnić" u Bajmoku

Pored pehara, medalja i novčanih nagrada za tri prvoplasirane ekipe kao i za najboljeg igrača turnira i šutera „trica“ organizator je obezbedio veoma bogatu tombolu te je oko 250 gledalaca uživalo u završnoj večeri.

Pre finalne utakmice upriličeno je i sećanje na rano preminule drugare i košarkaše, te su tom prilikom predate plakete porodicama Branka Zrnića „Baraba“ i Branka Zrnića „Čuka“.

Organizator je nakon dodela nagrada i priznanja svim učesnicima, gostima i sponzorima turnira obezbedio večeru na terasi Restorana kluba "Sirena". Druženje je potrajalo do kasno u noć uz obećenje svih da će se dogodine potruditi da se ponovo okupe u još većem broju na 3. Memorijalu

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 8 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 5392
Povezane teme

košarka

memorijalni turnir branko zrnić

kk fantastik

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.