Komentara: 0
Pregleda: 1801

KK "Enpi" uspešan na pripremnim turnirima pred Svetsko prvenstvo

28.09.2015. u 12:20h
Izvor: Subotica.com
Karate klub "Enpi" u okviru priprema za Svetsko prvenstvo koje se održava od 9 do 11. oktobra nastupio je na nekoliko kontrolnih turnira - u Čoki, Prijedoru, Doboju i Prokuplju.
KK "Enpi" uspešan na pripremnim turnirima pred Svetsko prvenstvo

Na turniru "Čoka 2015" održanom u subotu u Čoki učestvovalo je oko 450 takmičara iz Rumunije, Mađarske, Republike Srpske, Slovenije i Srbije.

Na ovom takmičenju KK "Enpi" je osvojio ukupno 16 medalja, od kojih je čak 7 zlatnih. Medalje najsjajnijeg sjaja osvojili su u borbama Dimitrije Anđelović sa tri medalje, zatim Stefan Ćeran, Ines Barašević, Marko Dakić i Đorđe Vuković.

Srebrne medalje su osvojili Višnja Horvat u katama i Srđan Žikić, Una Šujić i Ognjen Pokornić u borbama. Treća mesta i bronze u katama su osvojili Ognjen Stokić i Nikola Uzelac, odnosno u borbama Aleksandra Račmanj, Petrik Miron Popović i Đorđe Vuković.

Na međunarodnom turniru "Shodan Kup" u Prijedoru, takođe održanom u subotu, nastupilo je preko 300 takmičara iz Republike Srpske, Srbije, BiH i Slovenije. Takmičar KK "Enpi" Vladan Grbić na ovom turniru je osvojio zlatnu medalju u seniorskoj konkurenciji, u apsolutnoj kategoriji.

Na još jednom takmičenju održanom u Republici Srpskoj, na turniru "Vila Kup" junior Enpija Dragoslav Jovičić osvojio je zlatnu medalju u borbama.

U nedelju u Prokuplju održan je međunarodni turnir "Toplica open" na kojem je nastupilo oko 350 takmičara iz Srbije i Makedonije, među kojima i dva takmičara KK "Enpi" - Stefan Ćeran i Petrik Miron Popović. Stefan je osvojio dve zlatne medalje, u katama i borbama, dok je Petrik Miron osvojio dve srebrne medalje u borbama.

Predstojećeg vikenda slede mini pripreme za Svetsko prvenstvo i učešće na dva turnira u Republici Srpskoj - "Banja Luka open" i "Sava open" u Brodu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 6 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1801
Povezane teme

karate klub enpi

karate

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.