Komentara: 0
Pregleda: 5762

Kikbokseri Spartaka u Somboru brusili formu za Prvenstvo Srbije

06.02.2017. u 09:46h
Izvor: Subotica.com
U subotu, 4. februara u Somboru održana je revija borilačkih veština "Mostonga 2017" gde su uzeli učešće MMA, boks, kik boks i kung fu - disciplina sanda: borilački klubovi iz regije, među kojima je bio i Kik boks klub "Spartak".
Kikbokseri Spartaka u Somboru brusili formu za Prvenstvo Srbije

Subotički klub je na ovom međunarodnom turniru nastupio sa tri takmičara, a sve u sklopu priprema za turnir Prvenstva Srbije koji će biti održan 25. februara u Somboru. Kik boks klub "Spartak" na turniru "Mostonga 2017" predstavljali su Veljko Velimirović, Teodor Kenjereš i Stefan Velimirović-

Utiske sa sa turnira preneo nam je Veselin Bunčić, trener Kik boks kluba "Spartak".

- Veljko Velimirović (75 kg) je pobedio u meču koji je trajao sve tri runde pokazavši visoku motivisanost i fizičku spremnost savladavši domaćeg borca iz BK "Sombor". Teodor Kenjereš (65 kg) je u disciplini "Sanda" pokazao da izuzetno vlada kik boks tehnikama zadavši veliki broj "čistih" ručnih i nožnih udaraca, ali je zbog izlazaka sa borilišta ipak izgubio borbu, posle 3 runde meča. Što se tiče Stefana Velimirovića (60 kg), on je kik bokser, ali na ovom turniru nastupio je u borbi u klasičnom boksu i izgubio od takmičara iz BK "Sombor" u tri runde, ali je pokazao izuzetne manevarske sposobnosti i umešnost u izvodjenju kontra udaraca, kao odgovor na fajterski stil, fizički snažnijeg protivnika - analizirao je Bunčić dodavši da njegova ekipa spremno dočekuje nastup na Prvenstvu Srbije i veruje da će do tada biti u top formi, kao i da najsjajnija odličja neće izostati.

Kikbokseri Spartaka u Somboru brusili formu za Prvenstvo Srbije

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 2 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 5762
Povezane teme

kik boks klub spartak

kik boks

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.