Komentara: 0
Pregleda: 1214

Kikbokseri Spartaka osvojili šest medalja na turniru u Novom Bečeju

10.09.2018. u 12:19h
Izvor: Subotica.com
U Novom Bečeju u subotu održan je tradicionalni, 14. po redu, međunarodni turnir u "Kung fu wushu" sportu, na kojem su među 150 takmičara učešće uzela i šest Spartakovih kikboksera, osvojivši tom prilikom tri zlatne i tri srebrne medalje.
Kikbokseri Spartaka osvojili šest medalja na turniru u Novom Bečeju

Među klubovima učesnicima turnira bili su takmičari iz Češke, Mađarske, Makedonije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, kao i domaćina Srbije.

Osvajači zlatnih medalja su Aleksandar Atanasković koji je u finalu sa 2:0 savladao Ognjena Bogićevića iz Užica, zatim Tanja Buljovčić koja je takođe sa 2:0 bila bolja od Marine Marčićev iz Novog Bečeja, dok je Sergej Vračar savladao Amara Huskića iz Bosne i Hercegovine sa 2:0, posle prekida.

Milan Agbaba je u eliminacijama bio bolji od Boška Babića (2:0, RSC), da bi bio poražen u finalu od Milana Delića iz Bečeja sa 2:0. Drugi srebrni je bio Predrag Buljovčić koji je sa 2:0 savladao Nikolu Krešenova iz Novog Bečeja, a u finalu morao je da čestita Marku Nadalačkom iz Kikinde. Dušan Pejčić je u finalu poražen od Mađara Barnabaša Drobija.

- Turnir je bio vrlo posećen takmičarima Iz inostranstva, što nam omogućava da vidimo nove stilove borbi i da izvlačimo pouke. Takmičari su pokazali visoke nivoa taktičko-tehničke pripremljenosti, ali su pojedna zlata ispuštena zbod nedovoljne kondicione pripreme. - rekao je Veselin Bunčić, kik boks kluba "Spartak" dodavši da će upravo rad na fizičkoj pripremi biti zadatak pred tri preostala turnira do kraja sezone.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 7 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1214
Povezane teme

kik boks klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.