Komentara: 0
Pregleda: 2448

Kik boks: Takmičari "Top fightera" osvojili dve medalje na Prvenstvu Vojvodine

19.04.2021. u 11:41h
Izvor: Subotica.com
Kik boks: Takmičari "Top fightera" osvojili dve medalje na Prvenstvu Vojvodine

Kik boks klub "Top fighter" učestvovao je u subotu, 17. aprila. u Bečeju na Prvenstvu Vojvodine, na kojem je učestvovalo više od 80 takmičara.

U uzrastu pionira debitovala je Marija Biber u kategoriji do 65 kg.

- U finalnom meču od prve runde bila je konstantna razmena ručnih i nožnih udaraca između Biber i takmičarke iz Sente, međutim već u prvoj rundi moglo se primetiti da Biber nakon ručne kombinacije precizno pogađa u telo i  glavu nožnim udarcima, da bi u drugoj rundi nakon snažnog haj kika u glavu, takmičarki iz Sente bilo brojano i prekinuta borba, te je tako Biber osvojila zlato i postala prvak Vojvodine - objašnjava trener Alen Heralić.

U klasi Juniora Aleksa Peić u kategoriji +91 je u svom prvom meču dao maksimum. Prva runda je bila dosta izjednačena, da bi od druge runde borac iz Temerina uspeo da nametne svoj tempo, što je rezultiralo da Peić izgubi i zadovolji se ovog puta bronzanom medaljom.

Heralić je istakao da je zadovoljan nastupom takmičara, a ujedno se zahvalio Kik boks savezu Vojvodine na doniranoj opremi u vidu rukavica i štitnika za noge.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 3 nedelje
Komentara: 0
Pregleda: 2448
Povezane teme

kik boks klub top fighter

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.