Komentara: 0
Pregleda: 2423

Kik boks: Takmičari KBK "Top fighter" osvojili tri medalje u Somboru

26.02.2019. u 11:28h
Izvor: Subotica.com
Kik boks klub "Top fighter" učestvovao je u subotu u Somboru na Otvorenom prvenstvu Srbije u Kungfu wushu sanda borbama (ful kontakt), za sve uzraste. Na takmičenju je učestvovalo preko 100 takmičara iz Srbije, BiH, Makedonije i Mađarske.
Kik boks: Takmičari KBK "Top fighter" osvojili tri medalje u Somboru

Kadet Mihailo Antić, u kategoriji do 60 kg, osvojio je zlatnu medalju, nakon predaje u finalu borca iz Kikinde. U seniorskom uzrastu nastupala su dva takmičara - Đorđe Golić i Nikola Bulatović.

Đorđe Golić debitovao je u kategoriji do 80 kg i osvojio je bronzanu medalju.

- Golić je u svom prvom meču pokazao veliku srčanost i želju za pobedom, ali je na kraju pobedu odneo iskusniji takmičar iz Sombora. - kratko je prokomentarisao Alen Heralić, trener i predsednik KBK "Top fighter"

U kategoriji do 75 kg, Nikola Bulatović osvojio je bronzanu medalju.

- U prvom meču Bulatović je dominirao tokom cele borbe i ubedljivo pobedio 2:0 borca iz Žablja, ali zbog povrede potkolenice nije bio u mogućnosti da nastavi takmičenje. - dodaje Heralić

Sva trojica takmičara bili dobro pripremljeni i motivisani za takmičenje, smatra Heralić, i dodaje da je Klub zadovoljan ostvarenim rezultatom na prvom takmičenju u 2019. godini.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 1 mesec
Komentara: 0
Pregleda: 2423
Povezane teme

kik boks

kik boks klub top fighter

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.