Komentara: 1
Pregleda: 2294

Kik boks: Bronzane medalje za Vračara i Vojnić-Tunića na Prvenstvu Srbije

07.04.2021. u 14:04h > 14:05
Izvor: Subotica.com
Kikbokseri Spartaka učestvovali su za vikend na Prvenstvu Srbije u K1 disciplini. Tom prilikom Vlatko Vojnić-Tunić i Sergej Vračar osvojili su bronzane medalje.
Kik boks: Bronzane medalje za Vračara i Vojnić-Tunića na Prvenstvu Srbije

Na turniru Prvenstva Srbije u kik boksu, održanom u Obrenovcu za vikend, nastupili su takmičari iz 50 klubova. Dva borca Spartaka - Vlatko Vojnić-Tunić (senior) i Sergej Vračar (kadet) u disciplini K1 osvojili su bronzane medalje.

Vlatko je učestvovao u teškoj kategoriji seniora, gde je prošao pobedom na poene u tehnički odlično odrađenom meču, protiv snažnog protivnika, Nebojše Dabića iz  KBK "Soko" iz Uba. Nažalost zbog povrede je morao je da odustane od borbe za najsnajnija odličja.

S druge strane, Sergej je boksovao u kategoriji kadeta protiv iskusnog Alekse Germeka iz KBK "Sparta" iz Sremske Mitrovice. Po rečima trenera Veselina Bunčića bilo je razmene udaraca "iz svih oružja", u kojim je Germek zadao udarac više i izborio pobedu, naglasivši da je Vračar stoički izdržao sve tri runde i pokazao da je čvrst borac.

Sezona je počela, pioniri će početi takmičenje na lajt kik i lov-kik turnirima.  Kako kaže Bunčić ove sezone ekipa se pojačala, imaju visoke ambicije i žele da u najboljem svetlu reprezentuju boje Spartaka.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 1 mesec
Komentara: 1
Pregleda: 2294
Povezane teme

kik boks klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.