Komentara: 0
Pregleda: 2171

Kik boks: 7 medalja Spartaka na međunarodnom turniru u Mađarskoj

26.11.2018. u 11:19h
Izvor: Subotica.com
Takmičari Kik boks kluba "Spartak" učestvovali su 18. novembra na međunarodnom Kung fu Wu shu turniru u Mezötúru, Mađarska. Subotičani su učestvovali u Full Sanda borbama (Kik boks sa judo bacanjima), gde su ostvarili zapažen rezultat osvojiviši čak 5 zlatnih i dve srebrne medalje.
Kik boks: 7 medalja Spartaka na međunarodnom turniru u Mađarskoj

Nokautom u trećoj rundi Milan Agbaba savladao je Luku Susu iz Sombora, Sergej Vračar je bio bolji posle tehničkog nokauta u trećoj rundi od Marka Kome iz Mađarske, dok su Tanja Buljovčić, Nikol Munćan i Mario Ćopić do pobeda došli nakon predaje protivnika.

Poraze u finalima imali su Goran Sedlak koji je moraš da čestita Miroslavu Tubića iz Kumana (0:2), dok je Petar Buljovčić izgubio takođe od Makedonca Marka Andovoa prekidom u trećoj rundi.

Prema rečima Veselina Bunčića, trenera mladih boksera, posebno efekne i oštre borbe su bile Agbabina, te borba Sergej Vračara i Gorana Sedlaka gde su viđeni  nokauti, te tehničke bravure Spartakovaca.

- Talentovani Buljovčić je ipak i pored dobrog kik boksa prevladan bacanjima makedonca. Par predaja od strane naših protivnika komentarišem dobrim utiskom koji su naši takmičari pokazali na borilištu, te tako izazvali da  odustajanja od takmičenja - rekao je Bunčić.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 2171
Povezane teme

kik boks klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.