Komentara: 9
Pregleda: 4476

Karavan "Zaljubi se u Novi Pazar" u Subotici

10.05.2013. u 19:09h
Izvor: RTV Yueco
U okviru projekta "Novopazarski način života", promotivni karavan pod sloganom "Zaljubi se u Novi Pazar" posetio je Suboticu čime je i započela realizacija ovog projeta.
Karavan "Zaljubi se u Novi Pazar" u Subotici

Cilj projekta, kojeg zajednički realizuju Grad Novi Pazar i Program evropskog partnerstva sa opštinama EU PROGRES, je da se kroz Karavan mladih afirmiše što više ljudi da posete Novi Pazar i zaljube se u njega. EU Progres je finansijski podržao realizaciju projekta sa 35.000 evra.

Saradnja Kancelarije za mlade Novi Pazar i grada Subotica započela je pre dve godine. Današnjom četvoročasovnom prezentacijom Novog Pazara na Trgu slobode u Subotici, otpočela je realizacija projekta pod nazivom "Novopazarski način života". Subotičani su imali priliku pitati volontere Kancelarije za mlade Novi Pazar sve što ih zanima o ovom gradu, a pri tom su im podeljeni i promotivni materijali – leci i baloni.

Projekat koji finansiraju Evropska unija i Vlada Švajcarske preko programa evropskog partnerstva sa opštinama EU PROGRES, ima za cilj promociju Novog Pazara kao jedinstvenog mesta harmonije različitosti, bogate kulturno – istorijske ponude, kulinarske tradicije, sa posebnim naglaskom da je Novi Pazar grad mladih i idealna turistička destinacija za sve one koji žele dobar provod.

Promotivni karavan "Zaljubi se u Novi Pazar" započeo je realizaciju projekta posetom našem gradu, a u narednom periodu, posetiće i Kraljevo, Leskovac, Vranje, Kragujevac, Novi Sad i Niš.

Izvor: RTV Yueco
Karavan "Zaljubi se u Novi Pazar" u Subotici Karavan "Zaljubi se u Novi Pazar" u Subotici Karavan "Zaljubi se u Novi Pazar" u Subotici Karavan "Zaljubi se u Novi Pazar" u Subotici Karavan "Zaljubi se u Novi Pazar" u Subotici Karavan "Zaljubi se u Novi Pazar" u Subotici Karavan "Zaljubi se u Novi Pazar" u Subotici Karavan "Zaljubi se u Novi Pazar" u Subotici
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 godina i 11 meseci
Komentara: 9
Pregleda: 4476
Povezane teme

kancelarija za mlade

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.